Nyt medlemsrefugie i Brasilien

Kom tæt på den sprudlende brasilianske musikkultur i Autors nye refugie i Rio de Janeiro i Brasilien. Kun for medlemmer af Autor.

Sambaens og bossa novaens hjemland, Brasilien, byder på en kolossalt rig musikalsk arv og et utal af musikalske muligheder. Især i millionbyen Rio de Janeiro, hvor Autor har indgået et samarbejde med musikskaber Maria Hiort Petersen, mangeårigt medlem af Autor og bosat i Rio. Her i foråret 2023 er vi glade for at kunne præsentere lejligheden i Rio som helt nyt medlemsrefugie.

Lejligheden er en del af en sjælden villa i Rio de Janeiro med aflukket gade og huse på begge sider, der støder op til en bjergskråning iklædt atlanterhavsjungle. En lille oase midt i Rios travle metropol.

Med et ophold i Rio de Janeiro er der desuden god mulighed for at tilkøbe sig plads i det nærliggende lydstudie Cia. Dos Téchnicos Studios. Lydstudiet ligger tæt på villaen, og var i sin tid ejet af BMG Music Entertainment, men blev siden købt af studieteknikerne, derfor navnet Cia. dos Técnicos Studios. Det er betragtet som en af byens bedste studier, med et Yamaha flygel og flere gode rum til optagelser.

Bossa novaens vugge “Beco das Garrafas” er knap ti minutter derfra med livemusik året rundt.

For egenbetaling på 1.000 kr. kan man som medlem af Autor få 10 dage i lejligheden. I 2. halvår af 2023 udbyder vi ni konkrete perioder a 10 dage. Rejse til og fra Rio betaler man selv.

Perioderne uddeles af Autors refugieudvalg, og de ligger vægt på at give opholdene til nogen, der har en god musikalsk grund til netop at komme på arbejdsophold i Rio de Janeiro.

Ansøgningsfristen er 1. april 2023 kl. 13.

Ikke medlem af Autor endnu? Sådan bliver du medlem.

se mere og ansøg