Sammen med Elektronisk Musik Danmark lancerer DJBFA et nyt netværk med fokus på elektronisk musik. Første udgave er 3. september, hvor Simon Littauer giver en masterclass.

DJBFA’s forskellige netværk er en mulighed for at møde dine kolleager fra musikbranchen, få inspiration og lære mere om f.eks. produktion, tilgang til sangskrivning og meget mere. Der er netværk flere steder i landet og med fokus på forskellige genrer. Og nu byder vi velkommen til endnu et.

Som navnet afslører, har Electronic Knowledge Hub fokus på elektronisk musik. Derfor har vi allieret os med Elektronisk Musik Danmark og projektleder Kianoush Yazdanyar, som også selv er elektronisk komponist.

Til Electronic Knowledge Hub kan du dele din passion med andre musikskabere, få inspiration og måske endda lære lidt af hvert.

Kom med til første netværksmøde

Første udgave er torsdag 3. september, hvor komponist og producer Simon Littauer kigger forbi.

Simon Littauer har skabt et unikt univers af eksperimentel techno med udgangspunkt i selvbyggede, håndlavede modular-synthesizers: Han komponerer musik og fremfører koncerter med blinkende dioder, hundredvis af ledninger og knapper. Ingen computer med backing tracks, ingen tangenter, ingen presets; det er improvisationen, der er kernen.

På den måde leveres en ægte live techno-koncert igennem en historiefortælling af lyde og dansable rytmer skabt direkte på scenen.

Simon Littauer har gjort sig mere end bare bemærket på de større scener på både Roskilde Festival, By:Larm, G! Festival, Distortion og Musik i Lejet. Også spillesteder som Ved Siden Af, Culture Box, Store Vega og Pumpehuset har haft fornøjelsen af den unge pioner.

Tid: torsdag 3. september 2020 kl. 19-21
Sted: Støberiet, Blågårds Plads 5, 2200 København N
Tilmelding: Skriv navn og efternavn til elektroniskmusikdanmark@gmail.com. Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende, og der vil være et “No show”-fee på 300 kr.

Event på Facebook