Nyt netværk i Aalborg: På verdensturné med Veronica Jensen

Et nyt komponist- og sangskrivernetværk i Aalborg med titlen Nord ser nu dagens lys. Første arrangement er en talk med Veronica Jensen tirsdag den 17. oktober kl. 19.

I Autor er vi glade for at kunne være med til at præsentere et nyt netværk for komponister og sangskrivere i Aalborg og omegn. Netværket hedder Nord, og der er en række arrangementer i kalenderen her i efteråret og vinteren.

Det første af slagsen finder sted tirsdag den 17. oktober 2023 kl. 19-21 i Kling Klang Studiet, hvor Veronica Jensen vil fortælle om sin mangefacetterede karriere og om at være på verdensturné med alt, hvad det indebærer.

Der vil både være tid til oplæg, spørgsmål og networking. Vi serverer øl og sodavand. Arrangementet er for medlemmer af Koda. Se tilmelding nederst på siden.

om veronica jensen

Veronica Jensen er vokset op i Støvring, 20 km syd for Aalborg. Som 18-årig fik hun sin første pladekontrakt i Tyskland, som frontfigur i bandet Aycan. Aycan turnerede i 2006-2012 i både Europa og Asien og blev bl.a. kåret som Årets Nye Navn til DDJA i 2007. Veronica Jensen strøg ind i top 10 på den amerikanske Billboard-hitliste under eget navn, hun repræsenterede Danmark på Expo i Shanghai og har udgivet musik i hele verden, bl.a. med produceren RedOne. Veronica var sanger i Barcode Brothers fra 2016. Hun har deltaget i dansk Melodi Grand Prix, og hun har boet i både Kina, USA og London.

Siden 2020 har Veronica Jensen drevet sit eget management, og hun hjælper nu andre nye up-coming artister. Hun arbejder desuden også som radiovært og koncertarrangør.

praktisk

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Der vil være plads til max 20 deltagere. Pladserne tildeles efter “først til mølle”-princippet. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Arrangementet er arrangeret af komponist- og sangskrivernetværket Nord. Dette og Autors øvrige netværk bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Nord: På verdensturné med Veronica Jensen
Hvornår: Tirsdag den 7. november 2023 kl. 19.00 – 21.00
Hvor: Kling Klang Studiet, Kirkegårdsgade 3, 9000 Aalborg

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt. Du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til arrangementet modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig