Første udgave finder sted tirsdag 18. februar 2020 i Aarhus med fokus på mental sundhed for musikere og sangskrivere. Og selvfølgelig med lidt godt til ganen.

Februar byder på det nye DJBFA-netværk Bag Musikken med Kajsa Vala. Hun er sangskriver, sangerinde og guitarist, der de seneste år har haft travlt med både sit solomateriale og turnévirksomhed med bl.a. Sune Wagner og Psyched Up Janis.

Med netværket i Aarhus byder hun på indspark fra aktører uden for og inden for musikmiljøet med fokus på alt fra komposition og sparring til branding og mental sundhed.

Det handler om netop mental sundhed til første udgave 18. februar, hvor oplægsholderen er Bobby Zachariae, som er én af Danmarks førende stresseksperter. Mental sundhed og stress blandt musikere og sangskrivere er stadig noget, man taler alt for lidt om – særligt i betragtning af den store andel af kunstnere, der lider under det.

Bobby Zachariae er ansat som professor ved Onkologisk Afdeling, Aarhus Sygehus og Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Han er leder af Psykoonkologisk Forskningsenhed, hvis hovedopgave er at gennemføre forskning i psykologiske og sociale aspekter ved kræft. Foruden sit virke som forsker har han udgivet flere bøger, bl.a. den praktiske håndbog Trivsel og håndtering af stress.

Ud over det faglige indslag er der selvfølgelig masser af tid til at møde dine kollegaer. Bag Musikken byder også på lidt godt til ganen.

Praktisk

Hvornår: Tirsdag 18. februar 2020 kl. 19-21
Hvor: Gejst Studio i Mejlgade 35A, Aarhus

Det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Skriv til netværksleder Kajsa Vala på kajsavala@gmail.com for at tilmelde dig.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.

Foto øverst: Lars Just