Ødemarkssange 2021

Find ro og musikalsk inspiration sammen med dine sangskriverkolleger på Ødemarkssange i Godsforvalterboligen ved Egeskov Slot til august. Ansøg inden 4. maj.

Den 15.-20. august indtager vi igen Godsforvalterboligen ved Egeskov Slot på smukke Sydfyn. Sammen med seks andre komponister og sangskrivere – og Marie Frank, der er tovholder på ugen – kan du skrive nye sange og lære nogle af dine musikalske kolleger bedre at kende.

Tag med Marie Frank og seks andre sangskrivere til Fyn til august. PR-foto.

Campen går ud på at få plads til at arbejde, blive inspireret af andre, måske få feedback, nye indspark og eventuelt co-write. Der vil være tid til fællesskab og fordybelse. Uden distraktioner, bare sangskriverne, deres instrumenter og musikken.

Deltagerne er selv ansvarlige for, hvad opholdets mål er for dem. Det kan være en god idé at tage udkast og ikke færdiggjorte sange med, men i godt kollegialt selskab kan der også sagtens opstå helt nye idéer.

Campen får undervejs besøg af sangskriver og sanger Annika Aakjær, der vil fortælle om sit arbejde med sangene. Annika står bl.a. bag album som Lykkens gang og Missionær.

Man medbringer selv de nødvendige instrumenter og optageudstyr. Kost er inkluderet i opholdet, men deltagerne står selv for indkøb og madlavning. Sanger og sangskriver Marie Frank er værtinde på opholdet, og hun holder hånd i hanke med at koordinere ugens forløb.

Billeder fra Godsforvalterboligen, hvor campen finder sted
(Fotos: Feriepartner):

program

Søndag:
Kl. 14-15: Indkvartering på enkeltværelser.
Kl. 15-17: Vi mødes til eftermiddagskaffe, orientering og forventningsafstemning.
Kl. 18-20: Madlavning/middag.
Kl. 20: Karusselkoncert: Gensidig musikalsk præsentation, deltagerne spiller sange for hinanden.

Annika Aakjær. PR-foto.

Mandag-torsdag:
Programmet for mandag til torsdag planlægger Marie sammen med deltagerne. Ugen kommer bl.a. til at indeholde et inspirerende besøg af sangskriver Annika Aakjær.

Midtvejs i ugen er der tour de chambre med sneak peak på, hvad der er gang i rundt omkring i huset, måske besøg på Egeskov Slot og afslutningsfest med præsentation af den nye musik, hvis den er klar til det…

Fredag:
Kl. 10-12: Brunch.
Kl. 12-14: Oprydning og rengøring.
Kl. 14: Tak for denne gang.

Fakta om Ødemarkssange


DJBFA stiller syv pladser til rådighed på campen Ødemarkssange, og du skal ansøge for at komme med. Deltagerne udvælges af Marie Frank og DJBFA’s næstformand Søren Krogh, som er initiativtager til opholdet. De vil sammensætte et varieret hold med deltagere med forskelligartede musikalske profiler, aldre, køn, instrumenter m.m. Har du været med før, må du gerne søge igen, men vi sørger selvfølgelig for primært at give nye deltagere chancen.

DJBFA og Koda Kultur afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, men du skal selv betale 500 kr. i egenbetaling. Hvis du bliver udvalgt til at deltage, vil du modtage en faktura. Hvis du ikke har betalt inden den påførte betalingsfrist, tilfalder pladsen en anden ansøger.

NB. Der er ingen instrumenter i Godsforvalterboligen, så man skal selv medbringe instrumenter og teknisk udstyr. Kost er inkluderet i opholdet, men deltagerne står selv for indkøb, madlavning, rengøring og så videre.

Transport: Man kan tage toget til Kværndrup station og gå derfra. Der arrangeres også nogle tidspunkter, hvor man kan blive samlet op på stationen i bil, hvis man har meget bagage med.

Corona: Man skal være indstillet på at tage en coronatest inden opholdet. Vi følger de retningslinjer, myndighederne til den tid udstikker ifm. corona. Hvis opholdet eller ens deltagelse skulle blive aflyst, får man sin egenbetaling retur.

Hvornår: Søndag 15. august til fredag 20. august 2021.
Hvor:
Godsforvalterboligen ved Egeskov Slot.
Ansøgningsfrist:
Tirsdag den 4. maj 2021 kl. 23.59.

Sådan søger du


Interesserede sangskrivere inden for alle genrer kan ansøge, bare de er medlem af DJBFA og/eller af Koda.

Der ansøges via Koda Kulturs ansøgningssystem. Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “Ødemarkssange”. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du skal med på campen. Kom gerne ind på:
    – Hvilke(t) instrument(er) du spiller.
    – Hvad dine forventninger er til opholdet.
  • Minibiografi/CV (pdf).
  • Tre af dine sange – enten som link til offentligt tilgængelig website (ikke streamingtjeneste) eller vedhæftet som mp3/m4a.
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Vi anbefaler, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 4. maj 2021 kl. 23.59.

Søg camp her