Palma Music Studios’ online kurser er tilbage. Nu kan du søge om kurser i live band recording, sangskrivning og vokaloptagelse. Ansøg senest 18. januar 2022 kl. 12.

Autor og Koda Kultur udbyder endnu en runde med tre online kurser i januar og februar 2022. Kurserne udbydes af Palma Music Studios og producer Fredrik Thomander.

I denne omgang udbyder vi kursus i Vocal Recording, der har været et meget populært kursus for musikere med hjemmestudie. Det andet kursus er Songwriting Advanced Level, som er professionel sangskrivning i hold ud fra oplæg fra pladeselskaber, hvor man skriver sammen med andre sangskrivere.

Den sidste mulighed er et spritnyt kursus i Live band recording. Her vil du bl.a. blive indført i den bedste måde at mic’e et trommesæt og forstærkere op, hvordan man arbejder med compresserer og EQ’s for at skabe den bedst mulige lyd for et liveband.

Du kan som Koda-medlem ansøge om en plads på et af tre kurser. Kurserne foregår online i slutningen af januar og i februar 2022. Med dit eget hjemme-setup kan du følge med, få tips, opgaver til at komme videre og sparring med andre deltagere.

Læs mere om de tre kurser og se deres kursusdatoer via punkterne nedenfor.

Tilmeld dig via link nederst på siden.

Om Palma Music Studios

Palma Music Studios er et nyopført musikstudie i verdensklasse, der drives af den veletablerede musikproducer og sangskriver Fredrik Thomander i den smukke og livlige by Palma de Mallorca.

DJBFA har tidligere præsenteret arbejdsopholdet International Eurovision Camp for internationale sangskrivere i Palma Music Studios.

Se mere om Palma Music Studios.

Om Fredrik Thomander

Fredrik Thomander er en svensk sangskriver og producer, der har haft adskillige hits over hele verden de sidste to årtier. Kunstnere, han har arbejdet med, inkluderer *Nsync, Arashi, Scorpions, Girls Generation, Agnetha Fältskog (ABBA), Kim Wilde og mange flere.

Music Production advanced – live band recording

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at optage et helt band live. Du vil følge en session med et live-band, som vi optager gennem vores SSL-mixer i Palma Music Studios, og vi gennemgår, hvordan man mic´er trommesæt og forstærkere op, og hvordan man arbejder med analoge kompressorer og EQ’er for at skabe den bedst mulige optagelse.

Datoer:

26. januar kl. 18-19.

2. februar kl. 18-19.

9. februar kl. 18-19.

16. februar kl. 18-19.

songwriting Advanced Level

Her arbejdes der med professionel sangskrivning i hold med andre deltagere fra både Danmark og udlandet. Fredrik Thomander kommer med friske leads fra pladeselskaber, som man kan byde ind på. Hver uge skriver man en ny sang, og Fredrik coacher gennem hele processen. Kurset ligger om tirsdagen.

Datoer:

27. januar kl. 18-19.

3. februar kl. 18-19.

10. februar kl. 18-19.

17. februar kl. 18-19.

Vocal Recording

Dette kursus er designet til sangere, der ønsker at forbedre deres sangoptagelser. Vi dækker alt fra valg af mikrofon, rumakustik og optage/redigere/mix-teknikker til deling af sessioner og filer med samarbejdspartnere. Kurset ligger om onsdagen.

Datoer:

25. januar kl. 18-19.

1. februar kl. 18-19.

8. februar kl. 18-19.

15. februar kl. 18-19.

Kursuspladserne, som Autor og Koda Kultur udbyder, er gratis. Alle interesserede medlemmer af Koda kan ansøge.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 18. januar 2022 kl. 12.

ANSØG HER


Kurserne bliver til med midler fra Koda Kultur.