Mange selvstændige musikere og komponister sparer ikke op til pension. Få mere at vide om at komme i gang med pensionen til gratis oplæg den 6. maj kl. 16-17.

NB. Arrangementet var oprindeligt sat til den 13. april, men det er blevet udskudt til 6. maj.
Som freelancer og selvstændig sparer man ikke nødvendigvis op til sin pension. Dels fordi ens indkomst svinger meget, og dels fordi man heller ikke ved, hvordan man kommer i gang.

Torsdag den 6. maj kl. 16-17 inviterer DJBFA og Koda Kultur derfor alle interesserede Koda-medlemmer til et gratis online oplæg om pensionsopsparing.

I dette online oplæg og Q&A går pensionsspecialisten Adam Powers igennem nogle generelle spørgsmål om pension og giver sit bud på, hvordan man som selvstændig sangskriver og musiker starter en pensionsopsparing.

Herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Adam om pension og opsparing.

Hvad: Oplæg og spørgesession om pension for selvstændige musikere.
Hvornår: Torsdag den 6. maj 2021 kl. 16-17.
Hvor: Via Zoom. Link udsendes til de tilmeldte.
Tilmelding: Alle medlemmer af Koda og/eller DJBFA kan deltage. Tilmeld dig via link nederst på siden.

Om Adam Powers

Adam Powers har en baggrund som professionel sangskriver. Han har i dag en solid erfaring inden for alle typer pensionsordninger – både til private, selvstændige, små og store virksomheder. Hertil pensionsrådgivning med speciale i selskabskonstruktioner og skatteoptimering. 

Adam arbejder i dag som pensionsmægler med tilknytning til Forsikringsakademiet. Inden da har han været pensionsspecialist i Topdanmark og Alm.Brand. Sideløbende har han drevet egen virksomhed i over 20 år i musik- og eventbranchen.

Adam er uddannet cand.merc. fra CBS og eksamineret pensionsrådgiver på Forsikringsakademiet.

TILMELD DIG HER