Osgood i Ribe: Talk med Caesar Frazier

Osgoods netværkstalks rykker til Ribe fredag den 4. november, hvor du kan møde den amerikanske hammondlegende Caesar Frazier. Det sker på jazzklubben Termansens.

Fredag den 4. november fortsætter Kresten Osgood sin succesfulde serie af Netværkstalks for Autor. Normalt finder arrangementerne sted i København, men denne gang rykker vi ud i landet og afholder netværksaftenen på jazzklubben Termansens i Ribe.

Det bliver med den helt unikke mulighed for at møde en af de sidste overlevende fra den første generation af amerikanske hammondorganister, nemlig legenden Caesar Frazier. Caesar Frazier er født i New York og står bag nogle af de mest funky orgelplader fra 70’erne med navne som Idris Muhammad, Houston Person og Cornell Dupree. Han var en del af Lou Donaldsons gruppe, og han har turneret med Marvin Gaye og er blevet samplet af Kanye West, Common og Gangstarr.

Frazier er en original stemme på det store Hammond B3 orgel, og efter nogle år med mindre aktivitet fik han sit comeback for omkring fem år siden, og for nylig har han udgivet et album med bl.a. Eric Alexander og Peter Bernstein.

Praktisk

Arrangementet er en del af Autors netværkstalks med Kresten Osgood. Et samarbejde, hvor Osgood taler med kunstnere fra sit enorme netværk til inspirerende eftermiddage, der gør deltagerne klogere på musikken.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Koda.

Hvornår: Fredag den 4. november 2022 kl. 15.30.
Hvor: Jazzklubben Termansens, Sønderportsgade 17, 6760 Ribe.
Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail til Kresten Osgood på osgood@funky.dk.

Arrangementet bliver til med midler fra Koda Kultur.