Søndag 18. oktober præsenterer Kresten Osgood den uregerlige Snöleopard i Koncertkirkens krypt.

Snöleoparden aka Jonas Stampe er en af landets mest kreative og uregerlige stemmer. Han er elev af selveste Ravi Shankar, som lærte ham at spille sitar og indførte ham i den nordindiske klassiske musik.

Han er samtidig en fremragende bluesguitarist, connaisseur af dansk musik, instrumentbygger, komponist og en slags opdateret Jimi Hendrix.

Tid: Søndag 18. oktober 2020 kl. 15
Sted: Krypten under Koncertkirken, Blågårds Plads 6A, 2200 København
Tilmelding: skriv til Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Mere om arrangementet

Osgood og Snöleoparden har samarbejdet i over 10 år og rejst sammen i bl.a. Grønland.

Første del af arrangementet er en talk, som vi kender den, og efter en kort pause spiller Osgood og Snöleoparden et kort, akustisk set.

Der vil også blive serveret en gratis drink til alle deltagere med mulighed for at købe mere.

Kom til Koncertkirken denne søndag eftermiddag og oplev en af landets mest unikke og kompromisløse kunstnere i en dybdegående samtale om kunst, musik, tradition og fornyelse – og hvordan man får det hele til at spille.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur