Osgoods Netværk med Carolyn Goodwin

Vær med, når Kresten Osgood møder komponist, saxofonist og klarinettist Carolyn Goodwin til en samtale om musik og kreativitet den 8. november i København.

Tirsdag den 8. november kl. 19.30 fortsætter Kresten Osgood sin succesfulde serie af Netværks Talks for Autor. Denne gang  møder han den herboende irske komponist, saxofonist og klarinettist Carolyn Goodwin.

Carolyn Goodwin er en central musiker på den danske scene og hendes personlige lyd er kendt fra bands som Thou Sonic Friend, Extemporize Orchestra og We Go Where We Go. 

Hun har uropført kammerværker (Irish Composers Collective, Crash Ensemble) og arbejdet med komponister som Steve Reich, Bill Whelan og Hayden Chisholm. Hun har turneret i Europa og Nordamerika med det amerikanske band Bon Iver og det irske band Fred. Carolyn Goodwin har arbejdet meget med teater både som performer, komponist og arrangør (ThisIsPopBaby, Corcadorca, Rough Magic, Cork Opera House, Abbey Theatre, Betty Nansen Teater) og har modtaget priser for sit arbejde (Edinburgh Fringe First, Irish Times Theatre Award).

Det er med andre ord en bredt funderet og meget alsidig kunstner, vi skal møde. Senere samme aften kan man høre hende i samspil med Marilyn Mazur og Simon Toldam som en del af Klub Primis program.

Se Klub Primis Facebook-event.

Praktisk

Arrangementet er en del af Autors netværkstalks med Kresten Osgood. Et samarbejde, hvor Osgood taler med kunstnere fra sit enorme netværk til inspirerende eftermiddage og aftener, der gør deltagerne klogere på musikken.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Koda.

Hvornår: Tirsdag den 8. november 2022 kl. 19.30.
Hvor: Klub Primi, Halmtorvet 15, København.
Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail til Kresten Osgood på osgood@funky.dk.

Arrangementet bliver til med midler fra Koda Kultur.