Osgoods Netværk med Jesper Zeuthen

Torsdag den 14. december fortsætter Kresten Osgood sin succesfulde serie af netværkstalks for Autor. Denne gang møder han saxofonist og komponist Jesper Zeuthen på spillestedet Mayhem.

Jesper Zeuthen er en af dansk jazz’ mest distinkte og kompromisløse altsaxofonister. En saxofonist med sin helt egen klang og tone, altid på jagt efter et personligt udtryk i musikken. Siden 60’erne har han været en uomgængelig figur på den grænsesøgende og eksperimenterende del af jazzscenen, blandt andet i Blue Sun, New Jungle Orchestra, Zeuthen – Friis – Mazur og i de senere år i samarbejder med skrappe yngre musikere, hvor hans dybt personlige tilgang til musikken har inspireret nye årgange.

Kresten Osgood tager en samtale med den 74-årige legende om hans tanker om musik og hans mangeårige virke på den internationale scene.

Talken begynder kl 19, og kl 20.30 er der mulighed for at høre Zeuthen spille en koncert samme sted i en trio med Kresten Osgood på trommer og Tomo Jacobson på bas.

Praktisk

Hvad: Osgoods Netværk: Talk med Jesper Zeuthen
Hvor: Mayhem, Ragnhildsgade 1, 2100 København Ø.
Hvornår: Torsdag den 14. december 2023 kl. 19.00

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur. Deltagelse er gratis for medlemmer af Koda, men kræver tilmelding.

tilmeld dig