Pop-pusher: En ny vej ind i musikbranchen

Pop-pusher er en ny mulighed for at få sparring og en fod indenfor i musikbranchen med hjælp fra Jeppe Federspiel. Vi tilbyder fem individuelle forløb i efteråret 2022. Ansøg senest 12. september.

Som fremadstormende artist kan det være svært at få en fod indenfor i musikbranchen. Det kan bl.a. være fordi man ikke har netværket, der kan få en videre,  eller fordi man endnu ikke forstår koderne i branchen.

Derfor kan man have brug for en person med en masse erfaring, der bringer sit eget netværk i spil, hjælper dig med at forstå strukturerne i branchen og samtidig kan være med til at udvikle dig som artist. Det kan være alt fra det musikfaglige, ens (visuelle) identitet eller udtryk, til hvem man sender sin musik til og hvordan.

Derfor lancerer Autor nu projektet Pop-pusher, der er et nyt format for coaching, der kan hjælpe den næste generation af artister i gang med en karriere.

Din sparringspartner i branchen

Din sparringspartner i projektet er Jeppe Federspiel, der bl.a. har arbejdet med Medina, Christopher, L.O.C. og Rasmus Seebach. Han er en prisvindende producer, der har stået bag nogle af de allerstørste hits de sidste 20 år og har desuden massiv erfaring med publishing, booking, A&R, kommercielle partnerskaber og meget mere. Han er også medejer af pladeselskabet :labelmade:, der har artister som Medina, Outlandish, Ericka Jane m.fl.

Hvis man bliver en af de fem udvalgte, som Jeppe vil arbejde med i løbet af efteråret 2022, følger der også et legat med på 10.000 kr., som kan bruges til at gøre projektet skarpere. Hvad midlerne konkret skal gå til, bliver besluttet i samarbejde med Jeppe, ligesom målet for projektperioden bliver aftalt med Jeppe. Projektet varer cirka tre måneder, og man vil mødes et par gange om måneden afhængig af, hvad projektet konkret vil omhandle, og hvad målet er.

Pop-pusher er primært for artister og sangskrivere inden for popmusikken.

Sådan søger du

For at komme i betragtning, skal du være medlem af Koda. Ansøgningen sendes via vores fælles ansøgningssystem. Log ind med Nem-ID/MitID og vælg Karrierecoaching og Pop-pusher.

Her udfylder du info om dig selv og bliver bedt om at skrive lidt om din baggrund, din begrundelse for at ville deltage i Pop-pusher samt om, hvor du står lige nu – kom ind på, hvad dine drømme og mål er.

Upload også tre af dine bedste sange/demoer og beskriv, hvilken rolle du har i de numre.

Ansøgningsfrist: Mandag den 12. september 2022.

ANSØG HER