Mandag den 13. januar inviterer DJBFA’s netværk Mandagsklubben til talk med professor, vokalist og forfatter Nina Sun Eidsheim.

Nina Sun Eidsheim er både vokalist og forfatter. Og så er hun ovenikøbet professor i musikvidenskab på UCLA. Som studerende slog hun bl.a. sine folder i Aarhus på Det Jyske Musikkonservatorium, og nu er hun klar til at dele sin viden i Den Grå Kødby i København – som altid ganske gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Eidsheim er ekspert i stemmen og stemmens klang. Hendes forskning handler bl.a. om klangen i relation til produktion, om opera, performance og køn.

Som forfatter står hun bag bøger som Sensing Sound: Singing and Listening as Vibrational Practice og den nye Measuring Race: the Micropolitics of Listening to Vocal Timbre and Vocality in African-American Popular Music.

Den flittige Eidsheim har samarbejdet med navne som Wadada Leo Smith og Anne LeBaron. Kom i god tid.
 

Praktisk

Netværksmødet finder sted mandag den 13. januar 2020 kl. 17. Deltagere får en drink og kommer gratis ind til resten af aftenens koncerter på Mandagsklubben.

Det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men man skal sende en mail til netværksleder Kresten Osgood på osgood@funky.dk og tilmelde sig.

Mandagsklubben finder sted i Forsamlingshuset 5E i Den Grå Kødby på Vesterbro i København.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.