Sangskrivercirkler 27. september

Spil din musik for andre sangskrivere og få feedback med det samme. Autors Sangskrivercirkler vender tilbage tirsdag den 27. september kl. 17.

Marc Facchini er vært for Autors Sangskrivercirkler. Foto: Mads Ogstrup

NB. Arrangementet er desværre aflyst!

I Autors Sangskrivercirkler har du mulighed for at præsentere dine sange for kolleger med forskellige faglige baggrunde.

Formålet er, at alle skal gå hjem med rygsækken fuld af gode forslag til, hvordan det fremlagte materiale kan udvikle sig videre. Tag en ny sang med, spil den for gruppen, og hav notesblokken klar, imens dine kolleger deler deres oplevelse og deres idéer med dig.

Sangskriver Marc Facchini er vært for Autors Sangskrivercirkler, sætter grupperne i gang og hjælper feedbacken på vej.

Næste gang er tirsdag den 27. september 2022 fra kl. 17-19 hos Autor på Lautrupsgade 9 i København.

Praktisk

Rent praktisk vil du blive sat sammen med tre andre sangskrivere. Derefter vil alle præsentere et stykke musik, de har skabt, og derefter få gruppens umiddelbare reaktion på det. Man bestemmer selv, om man vil opføre musikken live med medbragt instrument eller spille den over et anlæg – vi sørger for, at der er en højtaler til alle sessions.

OBS: For at få det optimale ud af sessionerne, anbefales det, at du tager en sang med, som endnu ikke er helt færdig. Hvis din komposition indeholder tekst, så medbring venligst fire udprintede eksemplarer af teksten.

Hvad: Autors Sangskrivercirkler
Hvornår: Tirsdag den 27. september 2022 kl. 17-19.
Hvor: Hos Autor, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 København Ø.
Hvem: Alle interesserede sangskrivere/komponister, som er medlem af Koda, kan gratis deltage. Tilmelding krævet. Der er begrænset antal pladser.

Tilmeld dig