Scandipop Camp

Nye talenter får muligheden for at skrive musik med topprofessionelle svenske og danske popsangskrivere på ny camp i København den 17.-19. september 2024. Frist: 26. juni.

Nu har du mulighed for at deltage i en high end songwriting camp med nogle af Skandinaviens bedste popsangskrivere som executive writers på en tredages camp arrangeret af Autor og The Arrangement. Vi har plads til tre producere og seks sangskrivere/toplinere, som vil arbejde tre dage i hold af tre i studierne hos The Arrangement på Vesterbro i København.

På campen skal vi både skrive sange, som måske kan komme i Eurovision, men også sange inden for scandipop generelt. Eksempler på scandipop artister kunne være fx Zara Larsson og Astrid S. På campen vil Karl Batterbee fra sitet Scandipop.co.uk komme med input og lytte med. Man kan finde inspiration på deres playliste.

Som et nyt greb vil der være tre executive writers tilknyttet, som de tre hold kan få ubegrænset sparring med undervejs. De tre executive writers fungerer som open souce, der kan hives ind i de enkelte sessions til at berige sangene med melodiske input, tekstinspiration, opstramning og allround kickstarters, når processen møder udfordringer.

Interesseret? Send en ansøgning snarest muligt, og senest onsdag den 26. juni kl. 23.59.

Læs mere om de tre executive writers her:

linnea deb

En kvinde med langt, lysebrunt hår og rød læbestift er iført en sort top og bøjleøreringe, hvilket afgiver store Scandipop-vibes, mens hun ser direkte på kameraet.
Linnea Deb.

Linnea Deb (SE) er en svensk sangerinde, sangskriver og pladeproducer med en fortid som korsanger for bl.a. Ace of Base. Linnea er uddannet på Musikmarkarna og har arbejdet med kunstnere som Fifth Harmony, JoJo, MiC Lowry og Akon.

Linnea Deb har haft stor succes i Melodifestivalen (Melodi Grand Prix) i Sverige med imponerende 32 bidrag på hendes CV inklusiv fire sejre med  “You” med Robin Stjernberg, “Heroes” med Måns Zelmerløw – som også vandt Eurovision, “Voices” med Tusse og 2024-vinderen “Unforgetable” med Marcus & Martinus. Linnea var også med til at skrive den danske Melodi Grand Prix-vinder “Yes” med Ben & Tan i 2020.

Melanie Wehbe

En person med kort, krøllet hår smiler, mens han er iført en sort læderjakke mod en grå baggrund, der inkarnerer Scandipops edgy aura.
Sangskriver Melanie Wehbe. PR-foto: Magnus Ragnvid

Melanie Wehbe (SE) er en platinvindende sangskriver og kunstner. Hendes udtryksfulde melodisprog og tekster har indtil videre givet hende to Spotify nummer et hits og tre nummer et på airplay. Hendes sangskriverpræstationer inkluderer hits med kunstnere/producere som Topic (GER), Marcus & Martinus (NOR), B.Baby (SWE), Jasmine Sokko (CH), Ericka Jane (DK) Max Lean (GER) og Armin VanBuuren (NL). Melanie har været med til at skrive tre Eurovision Song Contest-bidrag: ”Sand” med Saba (Danmark, 2024), ”Move” med The Mamas (Sverige, 2020) og “Love Is Forever” med Leonora (Danmark, 2019).

Derudover har hun skrevet to vindersange til Swedish Idol, hvoraf den ene blev første vindersingle til at toppe hitlisterne. Melanie var med til at skrive ”Strangers in the Night”,’ som nåede førstepladsen på Airplay Charten i Danmark. I Sverige fortsatte Wehbe med at betage publikum med hittet ”Move”, som toppede radiolisterne i Sverige og gik platin.

marcus winther-john

Et sort/hvidt foto af en mand i hat, der fanger essensen af tidløse sangskrivere.
Marcus Winther-John. PR-foto.

Marcus Winther-John (DK) er én af Danmarks mest produktive sangskrivere med en omfattende liste af danske og udenlandske artister på CV’ et. Fra Tim Christensen til Tessa i DK og fra K-pop giganterne SHINee og Red Velvet til amerikanske boyband legender New Kids on the Block udenfor landets grænser.

Han har skrevet til Melodi Grand Prix-finalister i Danmark, Sverige, Spanien, Belgien og Andorra og stod blandt andet bag sangen, der repræsenterede Cypern ved den internationale finale 2023, “Break a Broken Heart”. Desuden har han skrevet til en lang liste af tv og film i hele verden.

Marcus er fagansvarlig for sangskrivning på DSA (Danish Songwriting Academy), underviser i sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium og har skrevet flere bøger om sangskrivning og den kreative proces.

Fakta om scandipop camp

Tidspunkt: 17.-19. september 2024.

Autor for Koda Kultur (Kodas Kulturelle Midler) afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, så du skal selv kun betale 500 kr. i deltagergebyr.

Bor du ikke i eller nær København, hvor campen afholdes, sørger vi for hotel til dig, mens campen står på. Transport til/fra København betaler deltagerne selv.

Scandipop Camp arrangeres i samarbejde mellem Autor og The Arrangement. Campen bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

Hvis du har konkrete spørgsmål til campen, så skriv til projektleder Anders Fredslund-Hansen på anders@thearrangement.dk.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 26. juni 2024 kl. 23.59.

Sådan søger du

Alle medlemmer af Koda kan ansøge.

Du logger ind med dit MitID. Vælg Arbejdsophold og “Scandipop Camp”. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du skal med på campen. Du bedes komme ind på, om du vil deltage som producer eller sangskriver/topliner.
  • Minibiografi/CV (pdf)
  • Tre af dine sange (vedhæft som mp3)
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Lav gerne din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så du kan nå at få teknisk hjælp, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 26. juni 2024 kl. 23.59

Søg her
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.