Seminar & Bar i Kulturhuset Islands Brygge

Seminar & Bar flytter den 25. august ud til KIB – Kulturhuset Islands Brygge, hvor vi præsenterer en række seminarer OG en hel aften med livemusik i samarbejde med Klub Geyser.

Programmet er seminarer fra kl. 16.30-18.30. Derefter byder vi på en sandwich og noget at drikke, og så overtager Klub Geyser med tre stærke live acts fra kl. 20. Du kan komme med til det hele ganske gratis – tilmeldingen er bindende, da vi skal vide, hvor mange der kommer.

Vælg et af følgende seminarer:

Annika Jonsson. Foto: Vega.

1) Live music talk– Bookingens ABC og innovative koncertformer
Hvad skal der til for at få en bookers opmærksomhed? Hvilke andre veje er der for at booke koncerter end de etablerede spillesteder? Hvordan kan man som musikere øge sine chancer for at få flere spillejobs i kalenderen? Med Annika Jonsson (booker, Vega), Jens Jepsen (musiker/kulturentreprenør) og Andreas Hemmeth (chef, Autor) som moderator.

2) Et indblik i PR og radioplugging
Martin Rahbek fra Friendly PR giver en indføring i radioplugging og radio som redaktionelt medie og hvordan han skaber udgivelsesstrategi og forløb for nye releases.

3) Hvordan kommer man tilbage i musikken, efter man har fået børn?
NB. Dette seminar er aflyst pga. for få tilmeldte. Men interesserede kan søge et coachingforløb med fokus på at få småbørnsfamilie- og musiklivet til at gå op. Se mere i fanen nedenfor.

Læs mere om de enkelte seminarer i fanerne nedenfor.

Program for Seminar & Bar 25. august:
Kl. 16.30.18.30: Autor seminarer
Kl. 18.30-20: Mad, drikke og hygge

Koncerter:
Kl. 20.00: Ida Wenøe
Kl. 20.35: Beamy & Pete
Kl. 21.10: Indianna Dawn 

Det hele foregår på Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.

Se Facebook-begivenhed.

Læs mere om seminarerne:

live music talk

Live music talk – Bookingens ABC og innovative koncertformer

Hvad skal der til for at få en bookers opmærksomhed? Hvilke andre veje er der for at booke koncerter end de etablerede spillesteder? Hvordan kan man som musikere øge sine chancer for at få flere spillejobs i kalenderen?

Jens Jepsen.

Disse spørgsmål, og mange andre, kan du får svar på i denne talk med Vega-booker Annika Jonsson og Jens Jepsen, der bl.a. er musiker, kulturiværksætter og medlem af Kunstfondens Projektstøtteudvalg for musik. Andreas Hemmeth, der er chef for Autor, er moderator for denne samtale, hvor livekoncerterne er i centrum.

At spille live, er en stor del af økonomien for mange sangskrivere og komponister, og der er mange om buddet. I de senere år er der dukket en masse alternative koncertformer op, og opfindsomheden er stor for at skabe nye muligheder for at opleve livemusik. Men hvad kan man selv gøre, hvis man gerne vil ud og spille sine sange? Denne samtale tager afsæt i den mere etablerede del af bookingarbejde og udforsker samtidig de alternative ruter i koncertlandskabet.

pr og radioplugging

Et indblik i PR og radioplugging

Martin Rahbek fra Friendly PR giver en indføring i radioplugging og radio som redaktionelt medie og hvordan han skaber udgivelsesstrategi og forløb for nye releases.

Martin Rahbek fra Friendly PR.

Hvis man ikke har et stort pladeselskab i ryggen, kan det godt være svært at gennemskue, hvordan man skubber sine sange ud til radioen og skaber de bedste strategier for ens udgivelse. Heldigvis er der folk, der ikke beskæftiger sig med andet, og sådan én er Martin Rahbek. Som projektleder og promotion manager arbejder han med kommunikation med journalister, redaktører, radioværter og musikchefer, rådgivning omkring kampagneplaner og udformning af pressetekst og overblik over værktøjer til udgivelsesforløb.

Han vil i dette oplæg give et blik ind i denne verden og forsøge at videregive nogle af de værktøjer, han arbejder med.

Friendly PR er et presse- og kommunikationsbureau, hvis primære opgaver er PR mod radio samt print- og onlinemedier. De arbejder med både danske og udenlandske artister, der enten er DIY eller tilknyttet et indie/major label – heriblandt Arlo Parks, Damon Albarn, Disclosure, Chinah, Prisma og mange flere. Derudover arbejder Friendly PR med branding og digital markedsføring af kulturinstitutioner, festivaler og spillesteder – bl.a. Rust, Badesøen Festival og Uhørt Festival.

tilbage i musikken efter børn

Hvordan kommer man tilbage i musikken, efter man har fået børn?

NB. Opdatering 23. august: Dette seminar er aflyst pga. for få tilmeldte. Men interesserede kan søge et coachingforløb hos Cecilia Krill med fokus på at få småbørnsfamilie- og musiklivet til at gå op.

Det er gratis for medlemmer af Autor og koster 350 kr. for andre Koda-medlemmer. Mere info følger snart på Autor.dk, men du kan allerede nu søge Cecilia Krill som coach og skrive i din ansøgning, at dit forløb handler om at komme tilbage i musikken efter børn.

——-

At blive forælder og fortsætte med at være skabende kunstner er for mange lidt af en udfordring. I et nyt coachingtilbud til vores medlemmer sætter Autor og Cecilia Krill fokus på, hvordan man kan håndtere at være både fokuseret forælder og seriøs, skabende kunstner på samme tid.

I denne workshop gennemgår Cecilia nogle af de værktøjer, anbefaler for at skabe rum og fordybelse til at komme tilbage på sporet. Det handler bl.a. om fokus, motivation, identitet og struktur.

Er du forælder (nybagt eller mere erfaren) og i musikbranchen, så kan du med denne workshop tage hul på at undersøge, hvad du har brug for, for at kunne skabe og vedligeholde en kunstnerisk praksis, hvor der er tid, plads og energi til dig som kunstner-forælder på trods af nye vilkår i dit liv.

Cecilia Krill trækker på mange års erfaring som udøvende musiker, underviser i kunstnerisk entreprenørskab og personligt lederskab, og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere. Derudover er hun mor til tre, forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors kursusforløb Akademi for Drivkraft. Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger og danser fra DJM, og hun er diplomuddannet i ledelse & coaching samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

Melder du dig til Seminar & Bar, kommer du gratis ind til Klub Geysers tre koncerter. Dette arrangement er et samarbejde mellem Autor, KIB og Klub Geyser.

Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle interesserede. Du skal bare tilmelde dig via linket nedenfor.

Seminar & Bar bliver til med midler fra Copydan.

Tilmeld dig