Til næste Seminar & Bar i København 27. februar handler det om musikeksport. Glæd dig til spændende oplæg, gratis snacks og drikke og selvfølgelig masser af tid til at se dine sangskriverkollegaer.

DJBFA’s ”Seminar & Bar” er en event, hvor du kan blive klogere på musikken, dele dine erfaringer og samtidig møde dine komponist- og sangskriverkollegaer over noget mad og drikke. Det er åbent og gratis for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

I den kommende udgave sætter vi fokus på musikeksport. Vi får bl.a besøg af Thomas Rohde fra MXD – Music Export Denmark, Torben Eik fra Tempi og Eva Frost fra JazzDanmark. Desuden kommer produceren Noah Rosanes, hvor han bl.a. fortæller om sit arbejde med Nelson Can og om vigtigheden af koncepter og historier.

Program 27. februar:
Kl. 16: Seminarer
Kl. 18: Gratis mad, drikke og hygge ad libitum

Du skal tilmelde dig seminarerne, da der er begrænset plads, og det er efter først-til-mølle-princippet.

Vælg mellem disse fire seminarer:

Eksport #1: MXD – et indblik i dansk musikeksport

MXD- Music Export Denmark har et væld af projekter, festivaler, showcases, der altsammen fokuserer på at skabe de bedste muligheder for at eksponere dansk rock, pop og elektronisk musik i udlandet. I dette seminar vil projektleder Anders Meisner give en introduktion til MXD´s arbejde samt til, hvordan man kommer i gang med musikeksport på egen hånd. Hvad skal man bruge branchefestivaler til og hvordan forbereder man sig bedst, samt networking Do’s & Dont’s.

Eksport #2: JazzDanmark – jazz til det meste af verden

Lederen af genreorganisationen JazzDanmark, Eva Frost, fortæller om deres internationale arbejde, der bl.a. omfatter Korea, Kina, Tyskland, England, Skandinavien mm. Både koncertturnéer, showcases og samarbejder med internationale festivaler gør, at JazzDanmark har en bred erfaring med musikeksport. Til seminar og bar stiller Eva sine erfaringer og viden til rådighed for alle orkestre og solister, med interesse i at eksportere deres musik. Hør mere om deres projekter og få feedback på dit konkrete projekt eller din ide.”

Eksport #3: Tempi – Eksport af dansk folkemusik og verdensmusik

Genreorganisationen Tempi har i disse år fokus på musikeksport til Nordamerika, Tyskland, Skandinavien og de britiske øer. Torben Eik, der er daglig leder af Tempi, vil fortælle om dine muligheder for at få folk, verdensmusik eller beslægtede genrer ud over Danmarks grænser – og give dig indblik Tempis eksportpulje og deres egne tiltag. Tag dit projekt med og få gode råd med på vejen, hvis du går med tanker om at erobre nye markeder: En god mulighed for at få ideer til nye tiltag for din musik.

4 – Bag produceren: Tracks, koncepter og storytelling med Noah Rosanes

Noah Rosanes er en anerkendt guitarist, producer og sangskriver. Han er bl.a. produceren bag rocktrioen Nelson Can, og er aktuel med deres anmelderroste album “So Long Desire”. I dette seminar vil Noah give et indblik i sin rolle som producer, hvor den konceptuelle fase og historefortælling også er et vigtigt element for at få det maksimale ud af musikken og musikerne. Du vil både kunne høre konkrete eksempler og få tips til produktioner samt et indblik i, hvordan du sørger for at dit projekt skiller sig ud fra mængden både i lyd og koncept.

Praktisk

Alle kurser foregår torsdag den 27. februar 2020 hos DJBFA i Lautrupsgade 9 på Østerbro i København.

Kurserne starter kl. 16 og er gratis for medlemmer i DJBFA og/eller Koda. Efter kurset inviteres du til mad og drikke med dine kollegaer fra musikbranchen.

Tilmelding

(Eventet er ikke længere aktuelt)

Tilmeld dig ét af de fire kurser. Der er et begrænset antal pladser, og deltagelse kræver tilmelding.

Hvis du kun vil deltage i den efterfølgende hyggedel, er du også meget velkommen bare at dukke op kl. 18 – det kræver ikke tilmelding.

Se også begivenheden på Facebook.

Arrangementet bliver til med midler fra Koda Kultur.