Fredag 3. april kl. 10 er der seminar om scene-performance på Facebook Live med Kristian Koch.

DJBFAs Seminar & Bar er som så meget andet aflyst i april: Derfor bringer vi nu seminarerne ud til jer via Facebook Live!

Der er ikke mange musikere ude på scenerne nu, så måske er tiden inde til at lære et par tricks om at blive en endnu skarpere performer, når alle musikere igen kommer på græs?

På fredag 3. april kl. 10 sender DJBFA et live seminar med performance-coach Kristian Koch, der fortæller, hvordan du leverer musikken, så publikum kan føle og mærke den.

Rigtig mange musikere tjener deres penge ved at stå på scenen, men underligt nok er det ofte det at stå på scenen, der bliver brugt mindst tid på. Det kan for mange musikers vedkommende have en del konsekvenser, b.la. at det ikke er en god oplevelse – hverken for dem selv eller for publikum.

Ud fra de forskellige videoklip gennemgår Kristian Koch de klassiske “fejl”, musikere ofte laver, der fjerner fokus fra musikken, og hvad vi så kan gøre som musikere for at blive bedre til at levere musikken.

Sådan deltager du online

Fredag 3. april kl. 10 sender DJBFA live på Facebook. Du skal altså blot følge DJBFA på Facebook og logge på fredag senest kl. 10.