Prøv dine sangskriverevner af sammen med andre, når DJBFA’s netværk Sessions og sangskrivning besøger lydstudiet Nephel Music i Vanløse 21. november.

DJBFA inviterer nu til tredje møde i netværket “Sessions og sangskrivning”. Kom og netværk med dine sangskriver-kolleger og prøv sangskriverevnerne af i fællesskab i lydstudiet Nephel Music.

DJBFA og Kamilia Amélie inviterer til netværksmøde for sangskrivere samt deltagelse i en songwriter-session kl. 17.00-21.00 torsdag den 21. november 2019 i lydstudiet i Vanløse.

Sangskriver-session i Nephel Music

Nephel Music har eksisteret i over 12 år. Steven Mahona, som er grundlægger af studiet samt producer, har arbejdet med kunstnere som Freja Kirk, Dean Thomson, Wafande og mange flere.

I denne del af netværksmødet deles deltagerne ud i grupper og får mulighed for at kreere en sang i gruppen, samt indspille en demo med assistance fra Steven Mahona og Peter Storm Otto. Peter har en bachelor fra Rytmisk Musikkonservatorium med klaver som hovedinstrument, og han har bl.a. spillet med Nabiha, Oh Land og Shaka Loveless. Dette er en chance for at arbejde med folk i netværket og prøver kræfter med denne form for sangskrivning i et professionelt studie.

Networking for sangskrivere

Der vil være mulighed for networking blandt deltagerne, både under session, men også i pausen, hvor man har mulighed for at lære nye kolleger eller eventuelle fremtidige arbejdspartnere at kende og udvide sit netværk i branchen.

Et stort og godt netværk er en hjælp til at finde lige præcis den eller dem, der kan hjælpe én det næste skridt videre med musikken, og her er en oplagt mulighed.

Praktisk

Tid og sted: Torsdag den 21. november 2019 kl. 17.00-21.00 i Nephel Music, Apollovej 22C kld. tv, 2720 Vanløse.

Arrangementet er gratis og åbent for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

Tilmelding: Af hensyn til begrænset deltagerantal, bedes du tilmelde dig pr. mail til Kamilia Amélie på kamilia@amebyame.com. Husk at skrive hvilket instrument(er), du spiller, om du synger eller udelukkende skriver tekster. Så kan grupperne sammensættes hensigtsmæssigt. Der vil være sandwich i pausen, så skriv også venligst i din tilmelding, hvis der er noget, du ikke spiser.

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Foto øverst: fra studiet Nephel Music.