Netværket ser nærmere på udgivelsesstrategier – sådan arbejder man bedst med sine udgivelser digitalt. Arrangementet afholdes 15. marts kl. 19 i samarbejde med Promus i Aarhus.

Hvad vil jeg egentlig med min indspillede musik? Hvilke overvejelser skal man gøre sig inden man udgiver digitalt? Hvad gør man inden man udgiver sin udgivelse digitalt? Hvad gør man efter udgivelsen?

Disse spørgsmål og flere vil blive berørt ved denne workshop med Torsten Stistrup Cubel fra musikforlaget Spanra. Torsten arbejder bl.a. med Who Killed Bambi, Karen Méndez og Turquoise Sun. Torsten er desuden Scandinavian Label Manager ved den uafhængige digitale distributør Danmark Music Group.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Netværket Skabertrang: Digitale udgivelsesstrategier m. Torsten Stistrup Cubel
Hvornår: Tirsdag den 15. marts 2022 kl. 19.00 – 21.00.
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus, Vester alle 15, 8000 Aarhus.

Se Facebook-event.

om torsten stistrup cubel

Torsten er medejer og Head of Sync på musikforlaget Spanra, der især har specialiseret sig i at afsætte musik til film, serier m.m. Torsten arbejder bl.a. med artisterne Karen Méndez, Who Killed Bambi, Jo & Nico, Turquoise Sun, Frederik Snæland og Ral.

Sideløbende er Torsten Scandinavian Label Manager ved Danmark Music Group, som er den største uafhængige digitale distributør i Skandinavian. Her hjælper Torsten artister og pladeselskaber med udgivelsesstrategi og pitch af musik til diverse streamingtjenester.

I 2013 blev Torsten uddannet Music Manager fra Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende sync manager ved Iceberg Music Group. Torsten har en fortid som manager for Esther Maria og UTAH, og Torsten er også medstifter af Aarhusecho.dk, som er en hjemmeside der sætter fokus på musik med tilknytning til Aarhus.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

TILMELD DIG HER