Skabertrang Aarhus: Guitar for sangskrivere

Tirsdag den 3. maj kl. 19 inviterer Netværket Skabertrang til et oplæg om guitar for sangskrivere, bl.a. om akkompagnement til sang. Det sker på Promus med Perry Stenbäck ved roret.

På denne workshop vil guitaristen Perry Stenbäck fortælle om og spille forskellige akkompagnementstyper på guitar, både fingerspil, strumming og melodiske elementer. Medbring din akustiske guitar og få ny inspiration.

Perry Stenbäck er måske mest kendt som sideman med bl.a. Sebastian, Allan Olsen og Erann DD, men han har også markeret sig med sine egne bands Dekadansorkestern, Bragr og Les Elegantiers.

Hver sommer afholder han desuden Perry Stenbäck International Acoustic Guitar Camp på Engelsholm Slot.

Se mere om Perry Stenbäck

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus i Aarhus.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Guitar for Sangskrivere
Hvornår: Tirsdag den 3. maj 2022 kl. 19.00 – 21.00.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Se event på Facebook

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus.

TILMELD DIG HER

Autors netværk bliver til med midler fra Koda Kultur.