Skabertrang Aarhus: Kom og del din musik

Netværket Skabertrang Aarhus har sidste event i år 22. november med oplæg ved… DIG, der har skrevet en sang eller et stykke musik! Del din musik og fortæl om tilblivelsen.

Skabertrang har gennem to år stået for en række oplæg for musikere og sangskrivere, især fra vækstlaget. Vi prøver gennem disse oplæg at kvalificere deltagernes kompetencer inden for det musikalske område.

Til den sidste omgang Skabertrang i 2022 vil vi gerne byde på lidt hygge og mad og drikke i form af pizza og øl/vand tirsdag den 22. november 2022 kl. 19-21.

Derudover vil vi gerne invitere deltagerne til at spille/afspille en komposition, de har skrevet, og samtidig fortælle om tilblivelsesprocessen. Du skal selv have dit instrument med. 

Der kan være rigtig gode inspiration i at blive bevidst om, hvordan andre griber sangskrivningsprocessen an. Så fortæl gerne om de aspekter, der – for dig som sangskriver – er vigtig i sådan en proces.

Spørgsmål man kan overveje i forhold til tilblivelsen af det endelige produkt.

  • Hvad var din inspiration?
  • Hvad kom først: musikken eller teksten? 
  • Hvilket instrument blev sangen til på? 
  • Hvordan var processen fra første skitse til endelige version?
  • … find selv på andre.


Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

Hvad: Skabertrang Aarhus: Kom og del din musik
Hvornår: Tirsdag den 22. november 2022 kl. 19-21.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Se event på Facebook.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus.

tilmeld dig

Autors netværk bliver til med midler fra Koda Kultur.