Skabertrang Aarhus med Johannes Smed: Styrk dit personlige udtryk

Det aarhusianske musikskabernetværk og Promus inviterer til en aften med temaet Styrk dit personlige udtryk ved musiker og underviser Johannes Smed.

Tirsdag den 30. januar 2024 kl. 19 afholder Skabertrang Aarhus en aften med fokus på din musik, dine produktioner, dine sange, dine processer, dit personlige udtryk, dine udfordringer igennem oplæg og sparring med Johannes Eberl Smed.

For et år siden afholdt Skabertrang et lignende oplæg med Johannes, og der har været efterspørgsel på et oplæg mere. Så nu har du igen chancen for at få praktiske, kunstneriske inputs og metoder til at styrke dit personlige projekt, dit udtryk, din musikalske identitet, dine produktioner, dine sange, din musik, din teknik m.m.

Johannes Smed vil komme med med musikeksempler og konkrete tilgange til, hvordan du kan udvikle dit personlige udtryk. Derudover er deltagerne velkommen til at medbringe egne kompositioner, som Johannes vil tage under behandling – i forhold til at afprøve veje og greb til at udfolde og forstørre det personlige udtryk i kompositionen.

Så kom og del en af dine sange, live eller fra en DAW på computeren.

Vigtigt! Hvis du ønsker, en sang/komposition behandlet af Johannes Smed, så skal du på forhånd skrive det til tovholder Jakob Alsbjerg på E-mail: jakobaalsbjerg@gmail.com

Om Johannes Smed

Johannes Smed er en erfaren underviser, lydmager, guitarist, sangskriver, producer, komponist og eksperimentalist.

Han arbejder med alle genrer og udtryk, med fokus på personligt udtryk. Johannes underviser i at udvikle ens personlige udtryk rundt omkring på landets musikuddannelser.

Johannes er desuden hovedfagslærer på Elektronisk musik og lydkunst på Syddansk Musikkonservatorium og underviser på sangskrivningslinjen og i sammenspil på Det Jyske Musikkonservatorium.

Han har også produceret for en lang række acts i Danmark og skrevet musik til Reumert-nominerede forestillinger på Aarhus Teater, Aalborg Teater, Odense Teater mm.

Se mere på JohannesSmed.com

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus i Aarhus.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur

Hvornår: Tirsdag den 30. januar 2024 kl. 19:00 – 21:00
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

tilmeld dig