Bliv din egen producer – intro til musikproduktion i Ableton Live. Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til workshop med Vibeke Falden den 15. februar kl. 19.30 i samarbejde med Promus.

Føler du dig afhængig af at skulle booke studieplads for at indspille din musik? Ønsker du at skabe din egen unikke lyd? Vil du gerne have mulighed for at tage din kreative skriveproces i nye retninger?

På dette introduktionskursus giver sanger og producer Vibeke Falden dig et indblik i musikprogrammet Ableton Live, der er et fremragende redskab til at få nye idéer og producere færdige sange. Du vil få et indblik i bl.a. opbygning, muligheder og selvfølgelig konkrete tips og tricks til at komme i gang med at producere. Vibeke deler også ud af sine egne erfaringer og viser eksempler fra sine produktioner.

Praktisk

Før kurset kan du downloade en 90-dages gratis trial fra ableton.com og følge med fra din egen bærbare computer, mens kurset foregår. 

Arrangementet er for alle interesserede Koda-medlemmer og gratis, men kræver tilmelding.

Hvad: Netværket Skabertrang: Bliv din egen producer – intro til musikproduktion i Ableton Live
Hvornår: Tirsdag den 15. februar 2022 kl. 19.30-21.30.
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus, Vester alle 15.

om vibeke falden

Vibeke Falden er komponist, producer og udøvende artist, og hun har beskæftiget sig med elektronisk musikproduktion og live performance siden 2008. Udover at udgive musik i eget navn, er hun grundlægger af og producer i det nordatlantiske musikkollektiv GFD Collective, som i november 2021 var på turné i Grønland.

Hun er også medstifter af MODlyd, et aalborgensisk musikproduktionsnetværk for kvinder og kønsminoriteter, hvis aktiviteter blandt andet består af workshops, camps og showcases. 

Vibeke Falden er cand.musicae i musikteknologi fra Det Jyske Musikkonservatorium, bosat i Aalborg, mor til tre børn og underviser sideløbende med sit kunstneriske virke i elektronisk musik og musikproduktion på MGK/Aalborg Kulturskole. 

Mere om Vibeke Falden

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

TILMELD DIG HER

Netværksarrangementet præsenteres af Autor for Koda Kultur og Promus i Aarhus.

Se alle Autors netværk for komponister og sangskrivere.