Skabertrang Aarhus: Oplæg ved DIG!

Skabertrang i Aarhus inviterer til årets sidste netværksmøde 5. december med mad, drikke og plads til, at I kommer på banen og fortæller om jeres musikalske år.

Skabertrang har gennem tre år stået for en række oplæg hovedsageligt for komponister og sangskrivere fra vækstlaget. Vi prøver gennem disse oplæg at kvalificere deltagernes kompetencer inden for det musikalske område.

Vi vil gerne gøre det til en tradition, at årets sidste oplæg har deltagerne i centrum. Til den sidste omgang Skabertrang i 2023, tirsdag den 5. december, vil vi derfor gerne byde på hygge, mulighed for at netværke samt mad og drikke – pizza og øl/vand.

Derudover vil vi gerne invitere deltagerne til at fortælle lidt om deres musiske virke i det forgangne år, som afsæt for en fælles, fri og uformel samtale, der kan bevæge sig i alle musiske retninger.  

Om Skabertrang Aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Oplæg ved DIG
Hvornår: Tirsdag den 5. december 2023 kl. 19.00 – 21.00
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til arrangementet modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig