Skabertrang Aarhus med Katrine Stochholm

Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til sangskriverworkshop med Katrine Stochholm på Promus tirsdag den 7. juni kl. 19.

Denne aften på Promus giver Katrine Stochholm, med udgangspunkt i sit eget virke, et indblik i sin egen kunstneriske praksis. Hun fortæller om, hvordan hun arbejder med både tekst, musik, lydproduktion og dans. Aftenen vil især have fokus på tekstarbejde, som Katrine lige nu er særligt optaget af, men der bliver også plads til både spørgsmål og fælles refleksioner.

Om Katrine Stochholm

Som sangskriver og pianist i bandet Under Byen skabte Katrine Stochholm omkring årtusindskiftet en lang række banebrydende dansksprogede sange, der både satte tonen for den alternative danske scene fremover, men også vakte international genklang.

I 2020 blev hun signet på Hun Solo Records, hvor hun udgav sit seneste album Verden består af samlinger af stykker. Et værk som både består af sange og digte. Albummet blev siden fulgt op med en visuel del i form af en danseforestilling, som Katrine nu turnerer med.

Katrine Stochholm underviser desuden i tekst på Sangskriverlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun også har forskningsvirksomhed inden for det performative element i sceneoptræden.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Sangskriverworkshop med Katrine Stochholm
Hvornår: Tirsdag  d. 7 juni kl. 19.00-21.00.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus.

Tilmeld dig

Autors netværk bliver til med midler fra Koda Kultur.