Skabertrang Aarhus: Styrk dit personlige udtryk

Netværket i Aarhus og Promus inviterer indenfor den 31. januar til en aften med temaet Styrk dit personlige udtryk ved Johannes Smed

Johannes Smed. Foto: Therese Vadum

Tirsdag den 31. januar 2023 kl. 19 afholder Skabertrang Aarhus en aften med fokus på din musik, dine produktioner, dine sange, dine processer, dit personlige udtryk, dine udfordringer igennem oplæg og sparring med Johannes Eberl Smed.

Her vil du få praktiske, kunstneriske inputs og metoder til at styrke dit personlige projekt (dit udtryk, din musikalske identitet, dine produktioner, dine sange, din musik, din teknik m.m.).

Kom og del en af dine sange, live eller fra en DAW på computeren. Vi lytter, snakker, afprøver veje og greb til at udfolde dit personlige udtryk, din performance og din lyd.

Om Johannes Smed

Johannes Smed er en erfaren underviser, lydmager, guitarist, sangskriver, producer, komponist og eksperimentalist.

Han arbejder med alle genrer og udtryk, med fokus på personligt udtryk. Johannes underviser i at udvikle ens personlige udtryk rundt omkring på landets musikuddannelser.

Johannes er desuden hovedfagslærer på Elektronisk musik og lydkunst på Syddansk Musikkonservatorium og underviser på sangskrivningslinjen og i sammenspil på Det Jyske Musikkonservatorium.

Han har også produceret for en lang række acts i Danmark og skrevet musik til Reumert-nominerede forestillinger på Aarhus Teater, Aalborg Teater, Odense Teater mm.

Se mere på JohannesSmed.com

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus i Aarhus.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur

Hvornår: Tirsdag den 31. januar 2023 kl. 19:00 – 21:00
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

tilmeld dig