Hvis du gerne vil optræde som solist eller med dit band på næste års SPOT, så er det nu, du skal ansøge om at komme til at spille på festivalen. Deadline er 19. november.

Næste års SPOT Festival i Aarhus løber af stablen fra den 30. april til 2. maj. Indtil tirsdag den 19. november kl. 12.00 kan nordiske bands, solister, producere og repræsentanter for disse ansøge om en showcase på festivalen. En optræden på SPOT kan være en kæmpe mulighed for især upcoming bands.

For at komme i betragtning skal du bl.a. indsende billedmateriale, præsentationstekst, pressemeddelelser og musiknumre. Tidligere koncerter på SPOT diskvalificerer ikke et band eller en artist fra at ansøge.

SPOT tiltrækker hvert år den samlede danske musikbranche og presse samt flere hundrede udenlandske medie- og branchefolk fra hovedsageligt Europa og Nord- og Sydamerika. I 2019 kunne den udsolgte festival præsentere showcases med over 300 bands, orkestre og solister, som var udvalgt af SPOT og en række partnere.

Musikprogrammet til SPOT bliver udvalgt af en lyttejury bestående af en række fagpersoner og sekretariatet bag SPOT. ROSA (Dansk Rock Samråd) og MXD (Music Export Denmark) står bag festivalen.

Ansøg om at spille på SPOT her (link udløbet)