SPOT PÅ: 5 online oplæg om musikbranchen til dig

Forsiden af Drivkraft releaseplanen.

SPOT PÅ er en række på 5 online oplæg på 1 ½ time der handler om forskellige redskaber, du har brug for som selvstændig musikskaber og artist. SPOT PÅ er en del af kurset Drivkraft, hvor musikskabere bliver en del af et kreativt fællesskab, hvor de får redskaber til at fremme deres egen karriere – og til at blive bedre til at udgive egen musik. Men nu har du mulighed for at følge med i disse oplæg sammen med alle dem der følger kurset Drivkraft.

De 5 online oplæg ligger på 5 tirsdage i træk i maj og juni.

Spot på sociale medier m. Ann-Sofie Rokbøl 14. maj

Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 10-11.30. Ann-Sofie vil tale om hvordan du opbygger dit publikum gennem fængende indhold og videoer, og hvordan du fastholder dit publikum med fængende, vedkommende stories. Hun vil også tale om hvordan man bedst agerer autentisk på sociale medier, og hvordan de bedst bruges som en platform for salg af din musik, koncerter mm. Tilmeld dig.

Spot på pressehåndtering m. Trine Ulrich 21. maj

Tirsdag den 21. maj 2024 kl. 10-11.30. Trine Ulrich fra Account the Beat taler om at håndtere presse, pressekits, kontakt til de medier, der passer til din musik og tips til din pressemeddelelse.
Tilmeld dig.

Spot på branding og storytelling m. Danni Travn 28. maj

Tirsdag den 28. maj 2024 kl. 12-13.30. Som kunstner skal du i stigende grad mestre den gode historie. Om dig selv, om din musik, om dine ambitioner. Både i pressemeddelelser, interviews og på sociale medier skal du fange branchefolks og publikums opmærksomhed og fastholde den. Danni Travn vil holde et oplæg om, hvordan skærer du dit budskab, så du både rammer modtageren og er tro over for dig selv.
Tilmeld dig.

Spot på radioplugging m. Martin Rahbek 4. juni

Tirsdag den 4. juni 2024 kl. 10-11.30. Et indblik i PR og radioplugging. Martin Rahbek fra Friendly PR giver en indføring i radioplugging og radio som redaktionelt medie og hvordan han skaber udgivelsesstrategi og forløb for nye releases.
Tilmeld dig.

Spot på digital distribution m. Bina Rosenvinge

Tirsdag den 11. juni 2024 kl. 10-11.30. Bina vil tale om digital distribution af din musik. Bina har i over 10 arbejdet for DiGiDi, der er et non-profit andelsselskab, som arbejder med digital distribution af kreativt indhold, primært musik. For at få sin musik på Spotify, Apple Music, Deezer, Yousee, Tidal osv osv skal man have en såkaldt aggregator, som har de rigtige aftale og kontrakter på plads. Det er dette mellemled DigGiDi repræsenterer.
Tilmeld dig.

Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.