Det nye jazznetværk rammer Odense 26. september, hvor den fremadstormende tyske saxofonist Sebastian Gille kommer vorbei.

Med netværket The Jazz Message vil vi samle og forstærke jazz- og musikmiljøet på tværs af generationer og postnumre.

Netværket kommer til forskellige byer fra gang til gang, hvor vi udveksler musikalske idéer og personlige tilgange til kunstnerisk udtryk og udvikling – både i samtaler og med særlige gæster.

Sammen med tovholder Kasper Tranberg – som selv er trompetist og komponist – byder vi på masterclasses og forfriskninger. Alle er velkomne.

Tysk indslag i Odense

Netværksmødet i Odense finder sted På Taget, hvor vi byder velkommen til den unge, fremadstormende og prisvindende tyske saxofonist, komponist og orkesterleder Sebastian Gille.

Han vil i samtale med Kasper Tranberg dele sine musikalske ideer som komponist og musiker, berette om jazzscenen i Tyskland, internationale samarbejde i den yngre jazzgeneration og om hans erfaringer fra den europæiske jazzscene.

Alle er velkomne til en eftermiddag med samvær, musikeksempler og udveksling af musikalske ideer. Der bliver budt på forfriskninger og masser af inspiration i Odense.

Tid: 26. september kl. 17-19
Sted: På Taget, Slotsgade 18b, 5000, Odense
Tilmelding: Skriv til tovholder Kasper Tranberg på bugpowder1@me.com

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle DJBFA’s netværk

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.