Tre workshops for musikforældre

Autors nye coachingtilbud til nybagte “musikforældre” er kommet godt fra start og afholder tre fælles, online workshops i starten af 2023.

Hvordan kan man både være fokuseret forælder og seriøs, skabende kunstner? Det sætter Autor og coach Cecilia Krill fokus på i individuelle coachingforløb. Initiativet blev søsat i efteråret 2022, og nu samles deltagere fra de individuelle forløb til tre fælles, online workshops.

Cecilia Krill.

Alle, der er tilmeldt et individuelt “forældrecoaching”-forløb hos Cecilia Krill, kan være med til de fælles workshops.

Er du forælder – nybagt eller med småbørn – kan du nu søge om et fleksibelt online coachingforløb, hvor du får personlig sparring på dine konkrete udfordringer. Det kan eksempelvis omhandle din motivation (eller mangel på samme), og alt det, der på én gang besværliggør og beriger dit liv som skabende kunstner og forælder.

De tre gruppe-workshops for musikforældre finder sted følgende datoer:

  • 12. januar
  • 26. januar
  • 9. februar

Tidspunkter følger. Man skal helst kunne deltage i alle tre workshops. (Der må gerne være en baby med på sidelinjen).

Workshop #1 – Fokus, fordybelse og nye strukturer

Din tid og din døgnrytme er blevet ren cut up – og hvor du før kunne arbejde hele natten, hvis du blev grebet, må du nu overgive dig til en arbejdsstruktur, der på gode dage et kompromis, i værste fald ligner torturmetoder. I er i hvert fald blevet flere om at sætte dagsordenen. Lær, hvordan du kan udnytte den tid du har til rådighed effektivt, fordybet og fokuseret.

Denne workshop afholdes online den 12. januar 2023. Tidspunkt følger.

Workshop #2 – Motivation

Hvordan kan du mærke motivationen, når du kun har sovet tre timer?

Måske kan du dårligt nok mærke, om du selv er sulten. Så hvad skete der lige med dine kunstneriske ambitioner? Vi tager en ærlig dialog mellem din kunstneridentitet og din forældre-identitet. Hvad er blevet vigtigt? Hvad træder i baggrunden? Genbesøg din motivation – også selvom du kun kan mærke den i glimt – og lær at sætte dig meningsfulde mål, du faktisk kan nå.

Denne workshop afholdes online den 26. januar 2023

Workshop #3 – Giv mig en sut og en dyne!

Du ved præcis, hvad dit barn har brug for. Og du svigter (næsten) aldrig. Men ved du også, hvad der nærer din egen indre kunstner, når dit barn har fået en sut og en dyne, og endelig sover?

Undersøg, hvad du har brug for, for at kunne skabe og vedligeholde en kunstnerisk praksis, hvor der er tid, plads og energi til dig som kunstner-forælder på trods af nye vilkår i dit liv.

Denne workshop afholdes online den 9. februar 2023

Coach og facilitator: Cecilia Krill

Cecilia trækker på mange års erfaring som udøvende musiker, underviser i kunstnerisk entreprenørskab og personligt lederskab, og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere.

Derudover er hun mor til tre, forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors kursusforløb Akademi for Drivkraft.

Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger og danser fra DJM, diplomuddannet i ledelse & coaching, samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

Sådan melder du dig til

Du kan være med, hvis du er medlem af Koda. Gå ind under Karriere og dernæst Karrierecoaching. Log ind i det fælles Koda-ansøgningssystem og vælg coaching med Cecilia Krill. Skriv i din ansøgning/tilmelding, at det er coachingforløbet målrettet forældre, som du gerne vil i gang med.

Et forløb er gratis, hvis du er medlem af Autor. Som Koda-medlem koster det 350 kr.