Electronic Knowledge Hub: Mads Buus om Visuals og Live Production

Netværket Electronic Knowledge Hub inviterer til masterclass med Mads Buus alias Mad Es om visuals plus live set den 16. september.

Elektronisk Musik Danmark, DJBFA for Koda Kultur og Støberiet præsenterer en unik masterclass med Mads Buus (Mad Es) om Visuals i kombination med livekoncert. Masterclassen og dette netværk er en vigtig del af den elektroniske musikbranches ønske om skabe et professionelt netværk, dele viden og blive inspireret.

Mads Buus har tilegnet sig meget viden om, hvordan man designer og performer visuals i enhver tænkelig sammenhæng. Lær, hvorfor og hvordan man sætter visuals til musikken. Mads inspirerer, udfordrer og viser os de grundlæggende teknikker ift. visuals, og hvordan man kommer i gang via eksempler, strategier og teknikker, der kan gøre en liveoptræden til en visuel oplevelse.

I denne masterclass kommer vi også ind på, hvordan man kommer i gang med visuals, og hvad man skal være opmærksom i forhold til at kombinere det visuelle med musikken. Mad Es vil optræde med et 30 minutters set i forlængelse af debatten.

Om Mads Buus

Mads Buus er VJ og laver visuals til koncerter og lignende under navnet Mad Es. Han har turneret verden over og lavet visuals i alt fra en indisk jungle til de største festivaler i Mellemøsten og Europa.

Mads Buus er medlem af bandet Alo Wala, hvor han også laver visuals, og han arbejder med både undergrundsnavne og store artister i Danmark.

PRAKTISK

Masterclassen foregår på engelsk.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Tilmelding er bindende, og Elektronisk Musik Danmark opkræver et “No show”-fee på 300 kr.

Der er plads til max. 50 deltagere. Vi bestræber os på at overholde myndighedernes anbefalinger ift. pandemien.

Tid: Torsdag den 16. september 2021 kl. 19.00.
Sted: Støberiet, Blågårds Plads 5, 2200 København N.

Se Facebook-event.

TRANSPORTREFUSION

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Tilmelding: Skriv dit fulde navn og tilmeld dig ved at sende en mail til netværkets leder, Kianoush Yazdanyar, på elektroniskmusikdanmark@gmail.com.

Se alle de komponistnetværk, DJBFA præsenterer.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.