Første netværksmøde i GrownUp Gold

Netværket GrownUp Gold præsenter første netværksmøde for musikskabere over 35 år. Torsdag den 7. oktober i København giver Jakob Løkkegaard-Friese sit bud på, hvordan mellemlagsartister kan blive mere synlige i branchen.

Initiativet GrownUp Gold arbejder for mere aldersdiversitet i især den rytmiske musikbranche. Sangskriver Stine Liebman står bag initiativet, som nu er gået sammen med DJBFA om at planlægge netværksarrangementer for komponister og sangskrivere over 35 år.

Læs mere om GrownUp Gold her.

Jakob Løkkegaard-Friese fra WAS. PR-foto.

Til dette første netværksmøde i samarbejdet mellem GrownUp Gold og DJBFA for Koda Kultur, er vi stolte af at kunne præsentere Jakob Løkkegaard-Friese, som er CEO i Musikselskabet WAS Entertainment.

WAS Entertainment er et musikselskab, som arbejder holistisk og som fungerer både som Artist Management, Label, Publishing og Booking. De har et stort fokus på mangfoldighed og repræsentation, og har stor opmærksomhed på de privilegier, strukturer og bias (forudindtagede opfattelser), der eksisterer i musikbranchen.

Vi glæder os derfor meget til at høre, hvad WAS Entertainment tænker om den manglende aldersdiversitet og aldersrepræsentation i musikbranchen, og til at høre deres bud på, hvad ”mellemlagsartister” fra 35 år og op, der endnu ikke er etablerede kunstnere, kan gøre for at blive mere synlige i musikbranchen.

Derudover skal vi snakke om, hvad vi kan gøre for at bekæmpe aldersdiskrimination i musikbranchen, og så er der mulighed for møde kolleger, musikalsk netværk og hygge bagefter.


Praktisk

Arrangementet er for alle medlemmer af Koda.

Hvad: Første møde i netværket GrownUp Gold.
Dato: Torsdag den 7. oktober 2021.
Tid: Dørene åbner kl. 19.30.
Sted: Koda-huset (DJBFA bor på 5. sal), Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.
Pris: Gratis, men kræver tilmelding.

Se også Facebook-event.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

TILMELD DIG HER


Se alle de komponistnetværk, DJBFA præsenterer.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.