Nippers Netværk: Åben masterclass med Noah Rosanes

Kom til åben online masterclass med producer Noah Rosanes med overskriften “Fra skitse til track” den 15. september kl. 10.

Lydtekniker og producer Louise Nippers online producer- og mixnetværk mødes hver 14. dag, og nogle af gangene indeholder netværket en masterclass med en udefrakommende producer/musikskaber. Onsdag den 15. september 2021 kl. 10.00-10.50 er Noah Rosanes gæst i onlinenetværket.


Fra skitse til track

Den anerkendte dansk/amerikanske producer, guitarist og sangskriver Noah Rosanes arbejder i en bred vifte af genrer. Onsdag fortæller han om ”Fra skitse til track”; om at producere et nummer fra bunden af.

Noah Rosanes har produceret fire Ugens Uundgåelige på P3 og et Ugens Album på P4. Han har stået bag forskellige koncepter som fx Huskunstner på Christiansborg med projektet Åbne Ører. Han har produceret musik for Nelson Can, The Billy Surfs, Jeanett Albeck, The Freudian Slip, Echo Me, Johan Kolstrup, Diefenbach og mange flere.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan deltage i masterclassen. Man behøver ikke at være eller blive en del af Nippers netværk på fast basis – men man er selvfølgelig meget velkommen. Læs mere om Nippers Netværk her.

Deltagelse kræver tilmelding. Inden masterclassen får du tilsendt mødelink og kode. Det foregår over Zoom.

TILMELD DIG HER