40 musikskabere mødes allerede og nørder produktion og mix med Louise Nipper i Nippers Netværk. Men det er plads til flere! Vi starter igen 1. september.


Nippers Netværk mødes online hver 14. dag. Vi deler viden om produktion og mix samt giver feedback til hinanden på igangværende tracks. Der er plads til hele 60 musikskabere i netværket. Det betyder, at du ikke behøver at deltage ved alle møder, men kan bruge netværket, når det passer ind i din proces.

Ambitionen med netværket er at udnytte den store videnskapacitet i DJBFA og give deltagerne et forum, hvor det er muligt at få ”ører udefra” til at give input og ideer til din produktion og mix. Vi lytter os ofte døve på de produktioner og mix, som vi sidder med alene og sparring med andre, der også selv arbejder med produktion og mix, kan være super værdifuldt. 

Derudover er netværket et sted, hvor vi nørder tekniske detaljer omkring mix og produktion. Både via masterclasses men også ved at hive fat i emner, som personer i netværket kan dele ud af deres viden om.

Online netværk

Vi mødes på Zoom hver anden onsdag fra kl. 10-12  med mindre andet står skrevet. Mødelink fås, når man er tilmeldt netværket.

(NB. Opdateret oversigt)

  • 15. september 2021 kl. 10: Masterclass med Noah Rosanes.
  • 29. september 2021 kl. 16.00 (masterclass endnu ikke planlagt).
  • 13. oktober 2021 kl. 10.00: Masterclass med Saqib Hassan.
  • 27. oktober 2021 kl. 10.00. Masterclass med Lars Nissen.
  • 10. november 2021 kl. 10.00: Masterclass med Bjørn Svin.
  • 24. november 2021 kl. 10.00: Masterclass med Jesper Vestergaard.

Ny i netværket

Hvis du kommer med i Nippers Netværk nu, er det vigtigt, at du ser de første fire videoer, som vi lavede tidligere i 2021 for at få sparket netværket godt i gang. Der er masterclasses om: Indspilning/akustik – produktion – mix – mastering.

Derudover har Louise introduceret netværket og givet et eksempel på, hvordan man kan give feedback til forskellige tracks. Alle de møder er optaget som video, og du modtager link til dem, når du tilmelder dig netværket.

Alle interesserede medlemmer af Koda kan deltage i netværket. Det er først-til-mølle.

Feedback på din musik

For at deltage i en feedback session kræver det blot, at du tilmelder dig med link til dit track senest søndag kl. 22, inden netværket mødes onsdag. 

Louise sender en tilmeldingsreminder med link til tilmelding fredag aften eller lørdag formiddag.

Når du tilmelder dig, forpligter du dig samtidig til at deltage ved den næste feedback session og forberede feedback til de 2-3 andre tracks i din gruppe.

Louise fordeler grupperne og sender links ud mandag morgen, før vi mødes onsdag.

Sådan giver vi feedback

Ved tilmeldingen til en feedback session er det muligt at skrive en kommentar, hvis der er bestemte udfordringer med tracket, som du ønsker feedback på. 

Hvis ikke du har noget specifikt, men bare ønsker at få nye ører på din produktion og mix generelt, kan du undlade at skrive nogen kommentar. Ingen kommentar betyder, at du er åben for at modtage ideer til både mix og produktion, og at den person, der forbereder feedback til dig, gerne må komme med alle de tanker og ideer som vedkommende får, når de lytter til dit track.

Som feedbackgiver: Husk at give feedback i en god tone, prøv at være konkret omkring de ideer og tanker, du har til de andres numre. Er du i tvivl om intentionen med et nummer, så spørg, og prøv at give ideer, der kan hjælpe intentionen med tracket bedre frem til dig som lytter.

Som feedbackmodtager: Husk, at al feedback er ment som en hjælp og ikke en kritik. Feedback kan både bruges til at få ideer til noget, du gerne vil ændre, eller til at blive skarp på dele i produktionen, som du vil holde fast i, fordi DU kan lide det sådan. Det står dig helt frit for at sige tak for feedbacken – uden at bruge ideerne. 

TILMELD DIG HER

Se alle de netværk for komponister og sangskrivere, som DJBFA præsenterer.

Nippers Netværk bliver til via midler fra Koda Kultur.