Nippers Netværk: Masterclass med Lars Nissen

Louise Nippers online producer- og mixnetværk inviterer til åben masterclass om mix af akustiske elementer som live trommer, kontrabas og flygel med Lars Nissen den 27. oktober kl. 10.

Lydtekniker og producer Louise Nippers online producer- og mixnetværk mødes hver 14. dag, og nogle af gangene indeholder netværket en masterclass med en udefrakommende producer/musikskaber.

Den 27. oktober 2021 kl. 10.00-10.50 er Lars Nissen gæst i onlinenetværket, hvor han vil fortælle om mix af akustiske elementer som live trommer, kontrabas eller flygel.

Om Lars Nissen

Lydtekniker og producer Lars Nissen har siden 1988 indspillet og mixet en lang række nævneværdige danske album inden for mange forskellige genrer. Bl.a. til RayDeeOhh, Moussa Diallo, Randi Laubek, The Cardigans, Afenginn, Magtens Korridorer, Tim Christensen og Mø. Lars har også lavet meget tv- og radioproduktion.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan deltage i masterclassen. De faste pladser i Nippers Netværk er fyldt op. Men der er plads til hele 50 deltagere i disse åbne masterclasses.

Deltagelse kræver tilmelding. Inden masterclassen får du tilsendt mødelink og kode. Det foregår over Zoom.

TILMELD DIG HER