Osgoods Netværk med Carl Bergstrøm-Nielsen

Komponistnetværket drevet af Kresten Osgood inviterer til en talk med pioner inden for intuitiv improvisation Carl Bergstrøm-Nielsen og efterfølgende livemusik.

Carl Bergstrøm-Nielsen. Foto: Dacapo Records.

Denne onsdag eftermiddag fortsætter Kresten Osgood sine succesfulde netværkstalks fra 5E i Literaturhaus på Nørrebro i København – en serie samtaler, hvor Osgood interviewer spændende musikalske personligheder.

Den 18. august kl. 15.00 byder vi alle interesserede Koda-medlemmer indenfor til et møde med komponisten, multiinstrumentalisten og pioneren inden for intuitiv improvisation Carl Bergstrøm-Nielsen.

I kølvandet på netværkstalken vil der være tre forskellige koncerter kl. 16, 17 og 18, der fejrer Carl Bergstrøm-Nielsens livslange virke indenfor eksperimenterende musik. Hør Bergstrøm-Nielsen/Kresten Osgood impro duo, italienske folkesange med mandolinisten Arne Beck-Larsen samt
John Mogensen-arrangementer

Arrangementet er samtidig en fejring af, at Carl Bergstrøm-Nielsen i år runder de 70 år.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Bare tilmeld dig på forhånd via nedenstående link.

Tid: Onsdag den 18. august 2021 kl. 15.00.
Sted: Literaturhaus, Møllegade 7, 2200 København N.
Tilmelding: Tilmeld dig her.

Om Carl Bergstrøm-Nielsen

Carl Bergstrøm-Nielsen er komponist, multiinstrumentalist og pioner inden for intuitiv improvisation og grafisk notation inspireret af improvisationens metoder. Bergstrøm-Nielsen har været aktiv siden starten af 70’erne og har samarbejdet med en perlerække af improvisatorer og komponister, heriblandt John Tchicai og Steve Beresford. Flere af Bergstrøm-Nielsens værker er blevet taget op af yngre komponister, fx af Goodiepal.

Carl Bergstrøm-Nielsen besidder et helt unikt globalt netværk, fordi han har deltaget i samarbejder og konferencer og har indsamlet information omkring og været i dialog med udøvere af intuitiv musik i årevis.

Carl Bergstrøm-Nielsen deltog i Gruppen for Alternativ Musik og arbejdede på Musikvidenskabeligt Instituts elektronmusikstudie i Aarhus i i 70’erne. Carl Bergstrøm-Nielsen er cand.phil. i musik fra Københavns Universitet.

transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.


Se alle de komponistnetværk, DJBFA præsenterer.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.