Nu er det tid til at søge arbejdsophold i DJBFA’s seks refugier, hvis du vil af sted i første halvår af 2020. Egenbetalingen på Berlin- og Samsø-refugierne er endda sat ned.

Via DJBFA får komponister og sangskrivere mulighed for at arbejde koncentreret med musikken i inspirerende omgivelser i ind- og udland. Refugieopholdene varer en uge, og DJBFA tilbyder forskellige typer refugier – både storbystemning som i New York og Berlin eller naturomgivelser med fred og ro som på Samsø eller i Nordjylland.

Refugierne besættes udlukkende via de to årlige ansøgningsrunder. Næste frist er tirsdag den 1. oktober 2019 kl. 12.00. Her udbydes ugerne i første halvår af 2020.

Få overblik over alle DJBFA’s arbejdsophold og refugier her.


DJBFA’s medlemsrefugier Samsø og Berlin

Som medlem af DJBFA kan du komme på refugieophold i DJBFA’s to medlemsrefugier, Samsø og Berlin. Egenbetaligen for en uges ophold i de to refugier er endda sat ned fra år 2020, så de nu kun koster 500 kr.

På Samsø tilbyder vi refugiet “Havnefogedgården” i Mårup Havn (foto øverst) på øens naturskønne, nordlige del. I huset er der god plads, musikudstyr samt soveplads til seks personer. Læs mere og søg Samsø-refugiet.

I charmerende Prenzlauer Berg i Berlin tilbyder vi en refugielejlighed med et mini hjemmestudie og nu også altan. Læs mere og søg Berlin-refugiet.

Disse to refugier er finansieret af DJBFA’s kontingetmidler og derfor kun for DJBFA’s medlemmer. Ugerne tildeles ud fra, hvornår man sidst har fået refugieophold samt anciennitet.

Endnu ikke medlem af DJBFA? Læs mere om medlemskab her.

Billedskønne Lofoten i det nordlige Norge. Foto: Saad ChaudhryUnsplash


New York, Lofoten, Skagen og Nordjylland

DJBFA tilbyder arbejdsophold i fire refugier, som kan søges af alle Kodas medlemmer.

Nyd storbyens puls og et væld af musikalske stilarter med en uge i refugielejligheden i Chelsea i New York. Læs mere og søg New York-refugiet.

En helt unik mulighed er en uge i nordnorske Lofoten på en lille fyrtårnsø. I toppen af fyrtårnet er der en skrivestue, og der er adgang til et lille studie med instrumenter. Vi udbyder tre specifikke uger i foråret og starten af sommeren. Læs mere og søg Lofoten-refugiet.

Her til lands er der mulighed for at komme på refugieophold i Lille Skiveren i Nordjylland med plads til op til 10 personer. Lille Skiveren er Jens Otto Krags tidligere sommerhus, som DJBFA deler med en række andre kunstnerorganisationer. Læs mere og søg Lille Skiveren i Nordjylland.

Disse fire refugier er finansieret af Koda Kultur. Der er derudover en egenbetaling på 1.000 kr.


Sådan søger du

Ansøgningen om arbejdsophold i DJBFA’s refugier foregår via Koda Kultur og DJBFA’s ansøgningssystem. Log ind med Nem-ID. Du skal skrive lidt om, hvorfor du gerne vil på refugieophold – og om den musik, du vil arbejde med. Vedhæft også en lydfil eller link til et eksempel på din musik.

Du bliver bedt om at angive dine tre foretrukne uger i det enkelte refugier. Kan du derudover bruge andre uger, må du gerne skrive det i din ansøgningstekst.

Opret én ansøgnig for hvert refugie, du vil ansøge. Man kan ikke søge flere refugier i samme ansøgning.

Det anbefales at starte ansøgningen i god tid inden fristen 1. oktober kl. 12.00, så der er tid til at få hjælp ved eventuelle tekniske problemer. Kontakt djbfa@autor.dk.