Autors Hædersprisfest

Onsdag den 14. september 2022 afholder vi årets hædersprisfest – den første med navnet Autor, men den 41. uddeling af hæderspriser til musikkens skabere. Kom med!

Musikken og dem, der skaber musikken, skal fejres! Derfor er vi i Autor glade for at kunne invitere til vores årlige hædersprisfest onsdag den 14. september kl. 19. Der er prisuddeling, livemusik, hygge med dine kolleger – dem du kender, og dem du ikke kender endnu. Og så med fri bar på terrassen.

Hjalte Ross og Anna Lidell ved tidligere hædersprisfest. Foto: Daniel Nielsen

Vores forperson, Anna Lidell, byder velkommen, og næstforperson Jesper Hansen styrer løjerne som aftenens vært. Vi uddeler tre hæderspriser til komponister, en Upcoming-pris og en Bag-om-musikken-pris.

Solisterne på scenen på aftenen ersanger og komponist Luna Ersahin fra gruppen AySay, strygekvartetten LiveStrings & The Ardeal Project, sanger og komponist Ayoe Angelica samt beatpoet Claus Høxbroe. (Tidligere er Danica Curcic også annonceret, men hun har desværre måtte melde afbud pga. sygdom).

Aftenens særlige husorkester ledes af Nicolai Kornerup med Siv Øyunn (trommer/synth) og Live Johansson (cello). Alle solister fortolker musik af aftenens hædersprismodtagere som en del af hyldesten til dem.

Hædersprisfest 2022

Tidspunkt: Onsdag den 14. september 2022 kl. 19.
Sted: Hos Autor/Koda i kantinen og på terrassen i stueetagen. Vi bor Lautrupsgade 9, København Ø.

Program
Kl. 19:00 Dørene åbner: Reception og fri bar (øl, vand, vin, snacks).
Kl. 20:00 Prisfest del 1
Pause
Prisfest del 2.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i hædersprisfesten. Du skal bare være medlem af Koda og tilmelde dig på forhånd. Først til mølle! Når der er fyldt, opretter vi en venteliste. Derfor må du også meget gerne huske at sende os en mail til autor@autor.dk, hvis du ikke kan komme alligevel – så kan en anden få din plads.

Tilmeld dig også meget gerne eventen på Facebook.

Kommer du fra Jylland, Fyn eller andre knap så lokale steder, kan du få transporten refunderet. Se hvordan under Transportrefusion.

tilmeld dig
En kvinde med en pistol foran rødt lys ved Hædersprisfesten.
Et billede af en kvinde med krøllet hår i blå baggrund, taget ved Hædersprisfesten.
En mand i brun skjorte, der står foran et vindue ved Forfatternes Hædersprisfest.
Fire kvinder holder violiner og stiller op til billede ved Hædersprisfesten.