Autors Morgensession med Rasmus Stolberg

Autor fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske onsdag den 21. februar 2024 kl. 9-10.30 med musiker, manager og iværksætter Rasmus Stolberg (Efterklang m.m.).

Rasmus Stolberg har sat sit præg på mange danske og internationale succeser i musikbranchen. Stolberg arbejder alsidigt, med alt fra Efterklang, hvor han er bandmedlem og manager, til det prominente livesession-format Brodie Sessions, som han er producent og kurator på.

Stolberg har en baggrund fra Music Management på Rytmisk Musikkonservatorium og har brugt sine kompetencer til bl.a. at være medstifter af radiokanalen The Lake, den atmosfæriske happening Badesøen Festival og pladeselskabet Rumraket (Grizzly Bear (US), Taxi Taxi! (SE), amiina (IS), Kama Aina (JP) og Slaraffenland).

Han er desuden involveret i en bred portefølje af succesfulde, alsidige og innovative projekter, hvilket han vil fortælle mere om til Morgensession den 21. februar kl. 9.00-10.30 i København.

Find begivenheden på Facebook.

om autors morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl, Dodo Gad og Ganger.

Denne Morgensession foregår onsdag den 21. februar kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd.

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Autors Morgensession med Pernille Rosendahl tirsdag den 5. september kl. 9.