Autors Morgensession med Signe Svendsen

Autor inviterer til række spændende oplæg for de morgenfriske. Vi starter ud tirsdag den 16. maj 2023 kl. 9-10.30 med sanger og sangskriver Signe Svendsen.

Signe Svendsen. PR-foto.

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Til første udgave af Autors nye morgensessioner vil Signe tale om at destillere tekster og bryde vaner for at udvikle sin lyd. Hun vil også fortælle om sin tilgang til at opdyrke et publikum og om at være sit eget label.

Signe Svendsen har turneret flittigt rundt i Danmark som solist i mere end 10 år, hun har udgivet fem album. Genremæssigt bevæger hun sig inden for folk/pop, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. 

Om Autors Morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Vi byder på en kop kaffe, mens du dykker ned i faglige oplæg lige fra tips til strygerarrangementer, indspilningsrutiner fra de bedste producere, oplæg fra andre stilarter til udforskning af nye trends inden for elektronisk musik. Vores morgensessioner vil efterlade dig med et væld af viden og ideer til at give næring til dine egne musikalske projekter.

Første Morgensession foregår tirsdag den 16. maj 2023 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø.

Se Facebook-event.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

Vi har i øvrigt også allerede en Autors Morgensession i kalenderen 10. august med producer Frederik Thaae.

tilmeld dig