Tyveri og løgnehistorier – plus det løse! Kom med, når netværket Bag kompositionen får besøg af komponist Fredrik Lundin den 24. oktober i Aarhus.

DJBFA’s netværk Bag kompositionen og Christian Windfeld inviterer til arrangement med inspirerende samtale og musik. Det sker torsdag den 24. oktober kl. 17 i Promus i Aarhus.

Det handler om både tyveri og løgnehistorier, når vi går bag kompositionen hos saxofonist, fløjtenist og komponist Fredrik Lundin. Han fortæller om aftenens samtale: “Jeg tager udgangspunkt i repertoiret for de tre meget forskellige orkestre, jeg i øjeblikket skriver for og spiller med. Jeg vil demonstrere dels, hvordan jeg bevidst bruger andres musik, når jeg komponerer, dels postulere at historiefortælling i musik er en glemt kunstart, der bør dyrkes i langt højere grad.”

De tre orkestre, Fredrik Lundin især er aktiv i lige nu, er 5 Go Adventuring Again, Tone of Voice Orchestra og Maluba Orchestra. Se og hør mere på Lundins hjemmeside.

Fredrik Lundin har udgivet intet mindre end 13 album som bandleder og medvirker på over 40 udgivelser på anden vis. Han har modtaget flere Danish Music Awards, Ben Webster-prisen, og i år modtog han også en af DJBFA’s ekstraordinære musikpriser. En af de såkaldte Staminapriser – et udtryk for respekt og anerkendelse af det lange seje træk i musikken.

I begundelsen for DJBFA’s Staminapris til Lundin lød det bl.a.: “En kunstner, som igen og igen vender mønten og overrasker sit faste publikum med nye konstellationer, nye vinkler som ramme for sin fremragende musik og sit spil. Som ikke er til at komme udenom.” Læs mere om Lundin og prisen.


Praktisk

Der er grønne snacks og afkølede drikkevarer til aftenens deltagere.

Tid: Torsdag den 24. september 2019 kl. 17.00-19.00.

Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

Arrangementet er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men kræver forhåndstilmelding hos Christian Windfeld på christianwindfeld@gmail.com mrk. “DJBFA Bag kompositionen”.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.

NB. Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Foto: Fredrik Lundin fotograferet af Kim Matthäi Leland