Som musikskaber kan du nu få et coachingforløb med Cecilia Krill med fokus på dine styrker, din egen drivkraft og dit personlige lederskab.

Oven på et på mange måder udfordrende 2020, har vi i DJBFA udvidet vores palet af muligheder for karrierecoaching til musikskabere i 2021. Bl.a. kan man få coaching med MentalVoice og med Josh Greenberg, og nu kan vi også præsentere en-til-en-coachingforløb med Cecilia Krill.

Cecilia har også stået for kursusforløbet Drivkraft, som 24 unge kvindelige musikskabere har deltaget i i starten af året. Hun har især fokus på personlig ledelse, drivkraft og motivation. Cecilia har selv en baggrund som udøvende musiker, forfatter, cand. mag. i læring og forandringsprocesser m.m.

Et coachingforløb med Cecilia tager hjertevarmt afsæt i den, du er, din aktuelle livssituation, og det, du ønsker at forandre eller sætte i gang.

Det handler ikke om at “fixe” noget, men derimod om at få fat i din egen indre motivation og styrke, som giver dig energi og mod på at gøre det, du drømmer om.

Læs mere om Cecilia Krill her. Se også Cecilias egen hjemmeside.

Om coachingforløbet

Et coachingforløb med Cecilia Krill indeholder tre sessioner. Det er gratis for DJBFA-medlemmer. Alle andre Koda-medlemmer kan også søge, her koster et forløb 350 kr. i egenbetaling.

Cecilia Krill og de andre karrierecoaches har selvfølgelig tavshedspligt. Man kan søge og starte forløb løbende, der er ingen ansøgningsfrist.

LÆS MERE OG ANSØG

Karrierecoaching bliver til via midler fra Koda Kultur.