eQ Saturdays med Betty Bass

Med temaet “Visualiseringen af musik – fra ide, til demo til banger” inviterer netværket eQ Saturdays og Betty Bass inden for til ny inspiration den 11. februar. Vær med!

Kom og vær med, når Betty Bass inviterer os indenfor i sit skabelsesunivers, hvor vi eksklusivt bliver præsenteret for voice memos og spæde demoer, der er på vej til at blive færdige sange. Betty fortæller om, hvordan hun samler på ideer til den næste sang, hvor end hun befinder sig, og hvordan billeder, farver og fjerne drømme danner grundlag for søvnige smartphoneoptagelser, inden de forvandler sig til soul og R&B bangers.

Betty Bass deler ud af sine erfaringer som sangskriver, kunstner og musiker i en musikbranche, hvor især tillid, fællesskab og trygge samarbejder er vigtigt. ‘Betty Bass deler ud af sine erfaringer som sangskriver, kunstner og musiker i en musikbranche, hvor især tillid, fællesskab og trygge samarbejder er vigtigt. 

eQ Saturdays tidsplan
12-14: Workshop (Bemærk: Kun for kvinder, transpersoner og ikke-binære)
14-16: Oplæg med Betty Bass – alle køn er velkomne!
16-18: Networking og fri snak med fri bar – alle køn er velkomne!

Workshop for kvinder, transpersoner og ikke-binære

Inden Betty Bass’ oplæg kl. 14, er der to timers workshop for kvinder, transpersoner og ikke-binære, umiddelbart før dagens talk. Her fokuserer vi på musikken og udfordrer dig med en bundet opgave og konkret musikskabelse i fællesskab. Det plejer at være sjovt og givende. Da opgaven skal løses i små teams (eller solo), er der plads til alle niveauer. Du skal selv have computer og musikprogram med. Workshoppen køres af dagens arrangør og afvikler fra Beats By Girlz.

Se Facebook-event

Om Betty Bass

Betty Bass synger inderlige soulmelodier, når hun kombinerer trap beats med drømmende vokal, inspireret af Aretha Franklin, Etta James, H.E.R, Solange og SZA. I 2019 udgav Betty Bass sin debut single “The Sweet Role”, efterfulgt i 2020, af singlerne “Late Night Call”, “Vibe Out” og “Sideways”, som allerede tæller over 2 mio. streams på Spotify og masser af radio airplay. Hun har sunget kor for Jada og Coco O. og med sit debutalbum “Grown”, som indeholder 16 personlige sange af international klasse, etablerer hun sig som danmarks nye soul og R&B stjerne

om eq saturdays

eQ Saturdays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor og er støttet af Tuborgfondet

Kl. 12-14: WORKSHOP
– kun for kvinder og kønsminoriteter. Dem, der har lyst, kan starte dagen med en kort og inspirerende workshop, som ledes af dagens vært fra Beats By Girlz.

Kl. 14-16: OPLÆG
Interesserede af alle køn kan opleve et oplæg med en spændende kunstner indenfor musik skabt med bl.a. computer, pedaler og synths. Oplæggene kan omhandle kreativ metode, demonstration af teknik, indføring i et emne m.m. 

Kl. 16-18: HYGGE OG NETWORKING
Vi slutter med hygge, networking og fri bar. Her er der også mulighed for spontane co-writes eller lyttesessions i lydstudierne.

Med eQ Saturdays ønsker vi:

…at bidrage til at skabe et stærkere musikalsk fællesskab for kvinder, transpersoner og ikke-binære indenfor musikproduktion.
…at inspirere interesserede (af alle køn) med et indblik i en kunstners arbejdsmetode, historie og eksempler.
…at sætte spotlight på de mange dygtige, professionelle ikke-cismandlige musikere, der findes.

Om eQ konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære, samt udbrede kendskab til de mange spændende, dygtige og inspirerende kunstnere af disse køn, der findes i Danmark. eQ Saturdays fokuserer på musikproduktion, elektronisk musik og kreativ proces indenfor dette.Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan blive inspireret og måske møde nye samarbejdspartnere. Vi ønsker også at skabe et trygt rum for kvinder og kønsminoriteter at arbejde sammen med om musik. Derfor starter dagen med en workshop for denne gruppe, før der åbnes op for alle musikere og interesserede. eQ Saturdays foregår på Rytmisk Center en lørdag eftermiddag om måneden og er støttet af Tuborgfondet.

Tidligere oplægsholdere i eQ er: O/RIOH, Maja Barløse, Reveal Party, Rosa Lux, Randi Pontoppidan, Astrid Engberg, SØS Gunver Ryberg, Anastasia Kristensen, Julie Østengaard, Henriette Motzfelt, Kinck m.fl.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Hvad: Netværket eQ Saturdays med Betty Bass: Visualiseringen af musik – fra ide, til demo til banger
Hvornår: Lørdag den 11. februar 2023 kl. 12-18.
Hvor: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 2. sal, 1620 København V.

Der er elevator til gangbesværede, giv blot besked i forvejen på hej@beatsbygirlz.dk

tilmeld dig