eQ Saturdays med Nanna Bottos: K-pop

Netværket eQ Saturdays inviterer alle interesserede indenfor på Rytmisk Center den 15. april til en dag i K-poppens tegn med Nanna Bottos.

Hvorfor sidder der sangskrivere i Danmark og skriver koreanske popsange? Hvordan kommer man på en skrivecamp i Seoul for at skrive med koreanske artister? Hvad skal der til for at kunne skrive en god k-pop-sang? Det har Nanna Bottos svarene på til denne talk, hvor vi dykker ned i k-pop-sangskrivningens kunst og hører om hvordan en k-pop-sang går fra demo-track til en udgivelse på den anden side af jorden.

Nannas oplæg foregår fra kl. 14-16. Alle interesserede er velkommen.

Workshop kl. 12

Inden Nannas oplæg, er der workshop kl. 12-14 for for kvinder og kønsminoriteter. Da opgaven skal løses i små teams (eller solo), er der plads til både begyndere og øvede. Du skal selvfølgelig have en smule erfaring med et musikprogram, det er ligemeget hvilket. I skal selv have computer og musikprogram med samt hørebøffer og oplader. Workshoppen køres af dagens afvikler fra Beats By Girlz. Denne gang er det Katrine Villadsen.

om Nanna Bottos

Nanna Bottos er sangskriver, topliner, producer og artist. Hun er signet på 4. år som sangskriver hos GL Music, hvor hun arbejder som co-writer med danske og internationale artister, herunder en del koreanske navne. Sidste år fik Nanna sin første guldplade for sin sang “That’s all I’m saying”, som var med på k-pop gruppen TWICEs japanske album Celebrate.

Nanna er tidligere medlem af bandet Ida Red (Warner DK), med hvem hun skrev det danske nationale airplay-hit “Wildflower”. I disse dage arbejder hun på et artistprojekt under eget navn på selskabet Playground.
Nanna er professionelt uddannet musiker og har en Master of Arts i Music Performance fra RMC.

Om eQ Saturdays

eQ Saturdays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor og er støttet af Tuborgfondet

Kl. 12-14: WORKSHOP
– kun for kvinder og kønsminoriteter. Dem, der har lyst, kan starte dagen med en kort og inspirerende workshop, som ledes af dagens vært fra Beats By Girlz.

Kl. 14-16: OPLÆG
Interesserede af alle køn kan opleve et oplæg med en spændende kunstner indenfor musik skabt med bl.a. computer, pedaler og synths. Oplæggene kan omhandle kreativ metode, demonstration af teknik, indføring i et emne m.m. 

Kl. 16-18: HYGGE OG NETWORKING
Vi slutter med hygge, networking og fri bar. Her er der også mulighed for spontane co-writes eller lyttesessions i lydstudierne.

Med eQ Saturdays ønsker vi:

…at bidrage til at skabe et stærkere musikalsk fællesskab for kvinder, transpersoner og ikke-binære indenfor musikproduktion.
…at inspirere interesserede (af alle køn) med et indblik i en kunstners arbejdsmetode, historie og eksempler.
…at sætte spotlight på de mange dygtige, professionelle ikke-cismandlige musikere, der findes.

Om eQ konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære, samt udbrede kendskab til de mange spændende, dygtige og inspirerende kunstnere af disse køn, der findes i Danmark. eQ Saturdays fokuserer på musikproduktion, elektronisk musik og kreativ proces indenfor dette.Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan blive inspireret og måske møde nye samarbejdspartnere. Vi ønsker også at skabe et trygt rum for kvinder og kønsminoriteter at arbejde sammen med om musik. Derfor starter dagen med en workshop for denne gruppe, før der åbnes op for alle musikere og interesserede. eQ Saturdays foregår på Rytmisk Center en lørdag eftermiddag om måneden og er støttet af Tuborgfondet.

Tidligere oplægsholdere i eQ er: O/RIOH, Maja Barløse, Reveal Party, Rosa Lux, Randi Pontoppidan, Astrid Engberg, SØS Gunver Ryberg, Anastasia Kristensen, Julie Østengaard, Henriette Motzfelt, Kinck m.fl.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Hvad: Netværket eQ Saturdays med Nanna Bottos om K-pop
Hvornår: Lørdag den 15. april 2023 kl. 12-18.
(Workshop kl. 12-14, oplæg med Nanna kl. 14-16, og fri snak og bar).
Hvor: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 2. sal, 1620 København V.

Der er elevator til gangbesværede, giv blot besked i forvejen på hej@beatsbygirlz.dk

Se også Facebook-begivenhed.

tilmeld dig