Det færøske netværk Oyggjatónastovan inviterer indenfor den 23. marts med inspirerende besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn.

Med stor fornøjelse kan vi byde Marjun Syderbø Kjelnæs velkommen til den kommende udgave af Oyggjatónastovan den 23. marts i Tórshavn. Netværksleder Greta Svabo Bech er vært for aftenen.

Marjun Syderbø Kjelnæs vil fortælle om sin skriveproces, sine inspirationskilder og om hendes samarbejder, som er en vigtig del af den færøske kulturelle og musikalske landskab. Hendes ordspil, tankevækkende flydende skrivestil er helt unik, og vi er spændte på at høre mere om hendes værker og proces. 

Marjun Syderbø Kjelnæs er en produktion færøsk romanforfatter, digter, dramatiker, screenwriter og sangskriver, som har udgivet materiale de seneste 20 år. Hendes nysgerrighed ift. forskellige kunstneriske discipliner hjælper hende i de samarbejdsværkerne, bl.a. hendes langvarige samarbejde med den færøske komponist og sangerinde Eivør.

Om Marjun Syderbø Kjelnæs

Marjun Syderbø Kjelnæs skriver til børn, unge og voksne. I 2011 modtog hun Nordisk Skolebibliotikarforenings Børnebogspris for bogen Skriva í sandin, som er oversat til dansk, norsk og islandsk.

Marjun lægger vægt på tekstskabelse og alt, hvad dette indebærer. “Friheden til at stille spørgsmål har fra begyndelsen – og er fortsat – en stærk motivation for mit forfatterskab.”

Bare det seneste år har hun udgivet ungdomsromanen Sum rótskot, tre af hendes tekster indgår på Eivørs seneste album, Segl. Samtidig står Kjelnæs bag podcast-stykket The Full Benefit of the Shock (et samarbejde med Scandinavian American Theater Company i New York), hun har skrevet et stykke, som får premiere senere på året og arbejder pt. på en række andre projekter.

Tid: Tirsdag den 23. marts 2021 kl. 19-21.
Sted: Reinsariid i Tórshavn.
Tilmelding: Er du på Færøerne og medlem af DJBFA og/eller Koda? Så tilmeld dig på oyggjatonastovan@gmail.com.

Netværkene bliver til med midler fra Koda Kultur.