GrownUp Gold i Aarhus:  DIY Udlandsturné

Kom med til GrownUp Gold netværksmøde med Kristina Thede Johansen torsdag den 16. november kl 10 på Promus i Aarhus.

Kristina Thede Johansen har 10 års erfaring med at organisere projekter, fundraise og booke koncerter i både ind- og udland. Til denne workshop vil hun bl.a. fortælle om forskellige bookingmetoder, hvilket forarbejde giver større succeskriterier, og hvordan man kan skille dig ud fra mængden.

Musiker og entreprenør Kristina Thede Johansen er færøsk saxofonist med kandidatgrad i Music Performance & Arts Management fra Sibelius Akademiet i Finland, samt en solistgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium. Eksempler på hendes projekter og udenlandsturnéer er: Nordisk turné med Ensemble Sirius, børnekoncerter og workshops med Ensemble Eiradís i hele Norden, turnéer med operaen HjerteLyd – inklusiv scenografi, samt større og mindre koncerter, arrangementer og festivaler rundt i Europa.

Workshoppen starter med et oplæg efterfulgt af en sparringstime, hvor der er mulighed for at arbejde på sit eget projekt med hands-on hjælp.

praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket er støttet af Koda Kultur. 

Hvad: GrownUp Gold netværksmøde om DIY Udlandsturné med Kristina Thede Johansen
Hvornår: Torsdag den 16. november 2023 kl. 10-12.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig