International Eurovision Camp

Skriv sange til Eurovision med de absolut bedste! Kom med på International Eurovision Camp i Palma Music Studios på Mallorca den 22.-27. august 2022. Ansøg senest 17. maj.

Opdatering: Ansøgningsfristen er rykket til efter årets internationale Eurovision-finalen for at sammensætte det bedst mulige hold. Ny frist: Tirsdag den 17. maj kl. 23.59.

Autor og The Arrangement tilbyder danske sangskrivere muligheden for at komme med på co-writing-opholdet International Eurovision Camp 2022. Du kan være med til at skrive sange til Eurovision i det lækre Palma Music Studio. Campen finder sted den 22.-27. august.

The Arrangement og Autor inviterer til en uges intensivt arbejdsophold på Mallorca, hvor der skrives til både det danske Melodi Grand Prix og i høj grad også det internationale Eurovision Song Contest med særligt fokus på Melodifestivalen i Sverige.

Sidste års camp leverede bl.a. sangen ”Änglavakt” som var med i finalen i årets Melodifestival i Sverige samt Maltas bidrag til Eurovision ”I Am What I Am” med Emma Muscat.

Campen foregår under ledelse af Anders Fredslund-Hansen (grundlægger og creative director i The Arrangement). Der vil også være deltagelse af flere A&Rs, herunder Robert Skowronski (A&R Director i Warner Music i Sverige).

På campen vil der være deltagelse af i alt 18 sangskrivere, hvoraf en del af dem vil være inviterede internationale sangskrivere, primært svenske, med stor succes og erfaring i Eurovision.

Fakta om International Eurovision Camp

Arbejdsopholdet foregår i dagene 22.-27. august 2022 i byen Palma på Mallorca. Den 22. august flyver vi fra København kl. 6.05 om morgenen, og vi lander igen den 27. august kl. 12.50.

Vi leder efter både toplinere, tekstforfattere (engelsk) samt trackwriters/producere. Der er virkelig højt niveau, så det forventes, at du har erfaring med writing camps på højt og gerne internationalt niveau.

Holdet udvælges af Anders Fredslund-Hansen sammen med en anden medudvælger (udpeges senere).

I vurderingen af ansøgerne lægges der vægt på følgende kriterier:

  • Stærk melodisk tæft
  • God til engelske tekster
  • Stærk vokal
  • Dygtig og hurtig producer

Autor og Koda Kultur afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse på International Eurovision Camp, herunder rejse, ophold, morgenmad og frokost. Du skal blot betale 1.000 kr. i egenbetaling.

sådan søger du

Alle interesserede Koda-medlemmer kan ansøge om at komme med på International Eurovison Camp.

Der ansøges via Koda Kulturs ansøgningssystem. Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “International Eurovision Camp”. Man kan kun ansøge på vegne af sig selv. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvem du er, og hvorfor du skal med på campen.
  • Minibiografi/CV (pdf).
  • Tre af dine sange – enten som link til offentligt tilgængelig website (ikke streamingtjeneste) eller vedhæftet som mp3/m4a.
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Vi anbefaler, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet eller Koda Kultur, hvis nødvendigt.


Ansøgningsfrist: Tirsdag den 17. maj kl. 23.59.

Spørgsmål? Skriv til projektleder Anders Fredslund-Hansen på anders@thearrangement.dk

ANSØG HER