Søndag 21. juni er Klubben Vest tilbage med middag og oplæg af guitarist og lektor Kwella.

Denne aften vil Kwella fortælle om og demonstrere, hvordan han skriver musik til forskellige konstellationer, og hvordan han trækker på inspiration og teknikker fra alt fra Bach, Charlie Parker, Thin Lizzy og Leonard Cohen.

Jens Christian Kofod Kwella har siden 1986 arbejdet som professionel guitarist og har en lang erfaring inden for stort set alle jazzens genrer: fra den mere traditionelle til den eksperimenterende og elektroniske af slagsen.

Kwella arbejder til daglig som lektor i rytmisk guitar og sammenspil ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Tid: Søndag d. 21. juni kl. 18.30 (middag) til senest kl. 22
Sted: Holmsgårdsvej 14, 8960 Randers SØ

MERE OM KWELLA

Han er og har været udøvende guitarist, komponist og arrangør i egne grupper og har sideløbende været som guitarist for en lang række danske og udenlandske bands og solister. Sammenlagt er det blevet til ca. 100-130 koncerter om året både i Danmark og i udlandet. De sidste år har Kwella spillet fast med grupperne Et letsindigt ord, Hede Hule Hot, Etnolab, Big Butter samt en række andre konstellationer.

Derudover har han optrådt med Aarhus Jazz Orchestra, Palle Mikkelborg, Uffe Steen, Jesper Løvdal, John Stowell (US), Ulf Bandgren (S), Gimo Mendes (MZ), Blood Sweat Drum and Bass Big Band, Gregory Boyd (USA), Mageshen Naido (SA) og været backing for blandt andre Lis Sørensen, Søs Fenger, Daimi, Master Fatman, Bobo Moreno, Stig Rossen og Dicte.

Sideløbende har Kwella indspillet og udgivet syv anmelderroste albums i eget navn. Senest udsendte han “Slowing Down The Tune” med Kwella/Bjørnskov på Gateway i 2018.

PRAKTISK INFO

Tid: Søndag d. 21. juni kl. 18.30 (middag) til senest kl. 22
Sted: Holmsgårdsvej 14, 8960 Randers SØ (ring på hoveddøren)

Der bliver budt på en dejlig middag sammen i stuerne på Holmsgårdsvej fra Karolines køkken med to sæt med kaffe og kage i midten.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Der går busser fra Århus lige til døren.

TILMELDING

Hele herligheden er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men man skal sende en mail til netværksleder Karoline Gro Budtz Christensen på karolinegro@hotmail.com og tilmelde sig.

Andre gæster er meget velkomne og får mad og musik for kun 150 kr. der indbetales ved tilmelding via mobile pay: 22861267 (skriv “Kwella”). Der er begrænsede pladser og først til mølle-princippet gælder.
Karoline Budtz har en meddelelse til alle: “Føl dig velkommen. Jeg glæder mig!”

Se alle DJBFA’s netværk

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.