Kollegial hygge, lækker middag og et kik ind i en kunstners verden. DJBFA’s sangskriver-netværk Klubben Vest får besøg af Tobias Trier søndag den 8. september. Gratis for medlemmer!

DJBFA og netværket Klubben Vest inviterer endnu engang til en aften med lækker middag og et kik ind i en kunstners verden. Søndag den 8. september 2019 går Tobias Trier på den lille scene i KulturKlinikken i Randers og deler ud af sine guldkorn.

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster, når han optræder søndag den 8. september.

Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet Bag de blå persienner og har siden hen slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene. I 2012 udgav Trier sit sjette soloalbum, Elektrisk regn, som bl.a. blev Ugens Album på P4. Senest har han kreeret albummet Lige nu med orkester-projektet Manifest og soloalbummet Tyfon fra 2017.

Tobias Trier har desuden undervist i sangskrivning på bl.a. Rytmisk Musikkonservatorium og Jysk Musikkonservatorium samt skrevet og optrådt i soloteaterforestillingen Dirigenten på Rialto Teatret.


Praktisk

Netværksarrangementet med mad, musik og fortælinng er gratis medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Andre gæster er også velkomne, og for dem koster det 150 kr.

Hvor: KulturKlinikken, Hans Bojes allé 42, 8960 Randers SØ.
Hvornår: Søndag den 8. september kl. 18.30 til senest 22.00.
Hvordan: Tilmelding sker ved at skrive en sms til Karoline på 22861267 og indbetale via mobilepay, hvis du ikke er medlem.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.

Se alle DJBFA’s sangskrivernetværk